Τα τρία... τα καλύτερα

Ή αλλιώς... τα τρία trends που πρέπει να δοκιμάσεις το 2015




Έλα πες την αλήθεια. Είναι κάτι φορές που έχεις βαρεθεί όλο τα ίδια και τα ίδια και θες μια αλλαγή στο στυλ σου, αλλά... δεν είσαι και από αυτές που θα ξυρίσουν το μισό τους κεφάλι με ελαφρά τη καρδία...

Θες κάτι. Κάτι το διαφορετικό. Ένα τσικ, έτσι ίσα να ανανεωθείς βρε παιδάκι μου. Αχ, πως σε καταλαβαίνω, πως σε καταλαβαίνω...



Ear cuffs



Σκουλαρίκια που καλύπτουν όλο το "πτερύγιο" του αυτιού και είναι λίγο pank, λίγο glam και πολύ chic. Μπορούν να φορεθούν με "καλό" ντύσιμο αλλά και με πιο casual αρκεί να μην έχουν πολλά μπιρμπιλόνια. Διάλεξε το καλό σου το προφίλ και φόρεσε μόνο το ένα και μην τολμήσεις να φορέσεις άλλα κοσμήματα σε έσφαξα κακομοίρα μου.













 





 





Αθλητικά παπούτσια χωρίς την αθλητική φόρμα



Ένα πολύ ωραίο casual chic outfit, αρκεί το αθλητικό παπούτσι να είναι κομψό και όχι καμιά γκουμούτσα. Τα κλασσικά αθλητικά που έχουν μείνει στην ιστορία όπως stan smith είναι μια χαρά, και ακόμη καλύτερα τα runners της Nike.






























Πολύ σκούρο κραγιόν



Τέλειο για όλες τις επιδερμίδες, από το κλασσικό βυσσινί "θύελλα" μέχρι το σκούρο μοβ, βάζει χι στα nude και τα καρακόκκινα... έτσι απλά. Εντάξει, δεν είναι να βγεις επτά η ώρα το πρωί να πας στη δουλειά... αλλά μετά τις πέντε που νυχτώνει είναι super. Mat, ε; δεν στο πα.




























Πού μπορείς να τα βρεις;


Bershka €19,99






Fullah Sugah €4,90  (δες το εδώ)






Fullah Sugah €6,90  (δες το εδώ)






H&M (2 τεμ.) €5,99






H&M €4,99






Inglot παλέτα






Korres €17,90






Nike €130,00






NYX €7,95 






Pull&Bear €25,99






Zara €9,99






Zara €29,99


Σχόλια