Ξύπνα αγάπη μου

Ή αλλιώς... 5 tips για να ετοιμάζεσαι γρήγορα το πρωί







Έλα, πες την αλήθεια, δεν είσαι πρωινός τύπος. Μισείς το πρωινό ξύπνημα όσο και εγώ. Μισείς και τους πρωινούς τύπους όσο και εγώ. Ναι, αυτούς που επτά η ώρα τα αξημέρωτα είναι σιδερωμένοι, ξυρισμένοι, με λαμπερό βλέμμα και αστραφτερό χαμόγελο. Πού πα ρε φίλε, που αν δεν πατήσω πέντε δεκάλεπτες αναβολές δεν σηκώνομαι απ' το κρεβάτι...

Όχι, δεν θα σου πω σπαστικές συμβουλές, τύπου ετοίμασε τα ρούχα σου από το βράδυ, φτιάξε τα μαλλιά σου από το βράδυ, πήγαινε στη δουλειά σου από το βράδυ. Λέμε να ξυπνάς στο πουθενά και να τρέχεις.


Άκου τώρα tips για να ετοιμάζεσαι γρήγορα... όόόόταν σηκώνεσαι:



1: Να έχεις ένα νεσεσέρ με όλα τα βασικά. Κινητό, κλειδιά, χαρτομάντιλα, hands free δεν ξέρω τι, και να το μεταφέρεις από τσάντα δουλειάς σε τσάντα γυμναστηρίου ή τσάντα εξόδου στο πιτς φιτίλι. 




2: Να έχεις ότι προϊόντα χρειάζεσαι για το καθημερινό σου make-up συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Το πέρα-δώθε όταν ψάχνεις, είναι που σου τρώει τον χρόνο.




3: Αν δεν είσαι από τις λίγες τυχερές που από μαλλί... ξυπνάνε πριγκίπισσες, σκούφοι και ατημέλητα κοτσάκια είναι φέτος πολύ της μόδας και σώζουν ζωές και καριέρες.





4: Για τις δύσκολες μέρες που δεν προλαβαίνεις να φας πρωινό, τσάκω πριν φύγεις μια μπάρα δημητριακών και κάνα δυο ευκολομεταφερόμενα φρουτάκια όπως μπανάνες και πορτοκάλια.




5: Αν έχει "διαλυθεί" το σύμπαν και τρέχεις πανικόβλητη και δεν προλαβαίνεις να βαφτείς, βάλε μόνο κόκκινο κραγιόν. Αυτό και τίποτ' άλλο.





...και τρέξε σαν να σε κυνηγούν οι αμαρτίες σου.



Σχόλια

  1. Κορίτσι δικό μου... σιγά μη διαφέραμε εδώ... όπου αμαρτία η Μάντυ μέσα!
    Παν-χρήσιμα όλα τα παραπάνω (ευτυχώς το μαλλί μου δε "κοιμάται" ποτέ, στρώνει μόνο του) και τα έχω ασφαλώς δοκιμάσει ήδη... αλλά ξέρεις τι γίνεται ε; Έχω την ασφάλεια αυτών των μέτρων και οι 10λεπτες αναβολές γίνονται 10!
    Έχω φτάσει μισότρελη σε ΕΛΤΑ 13:59 να προλάβω προθεσμία διαγωνισμού... τίποτα άλλο δε σου λέω! Μάλλον το επόμενο μέτρο είναι ο γερανός! ; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια φορά μ'έσωσες με τις ιδέες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καπως ετσι προσπαθω κι εγω καθε πρωι...αλλα να παω στις αγελαδες μου με κοκκινο κραγιον...προκληση για τον ταυρο μου!!!!!χεχεεχε γιαυτο παραμενω στο απλο ροζουλι για αρχη και μετα ...βλεπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααααχ
    τι τραβάς και συ φιλενάδα.
    Ροζουλί; Ροζουλί!
    Φιλιά πολλά
    καρδούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου