50 αποχρώσεις του γκριΕ-ε-έρχεται. Σε δεκαπέντε μέρες, δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου ανήμερα, ο κύριος Γκρέι θα δένει και θα δέρνει την Αναστάζια μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.Ναι, σα δε ντρεπόμαστε, που πήρανε κοτζαμάν man, μοντέλο σωβράκων calvin κλάην και τον κάνανε ντιπ φλούφη, κόντρα ξυρισμένο και με φράντζα, μα για όνομα... Έτσι είναι οι εικοσιεπτάχρονοι δισεκατομμυριούχοι τη σήμερον ημέρα;


Αμ η άλλη, η δαρμένη ντε, η Αναστάζια, είναι λέει φοιτήτρια, κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια και είναι παρθένα... Hello; Αλήθεια; Κοτσιδάκια; Όταν δυο χρόνια τώρα είναι της μόδας οι ατημέλητοι κότσοι στην κορυφή του κεφαλιού; Ε, όχι.


Άσε το 'αλλο: Ο Γκρέι λέει, είναι control freak , είχε άσχημα παιδικά χρόνια και μάλλον μικρός ήταν ναυτοπρόσκοπος αφού κάνει την καλύτερη καντιλίτσα* που έχεις δει ποτέ σου. Η Αναστάζια πάλι, τον έχει κάνει θεό και κάθεται και τις (τον) τρώει, ποια; αυτή, η κόρη του Ντον του Τζόνσον, του σκληρού του Μαϊάμι... ε, εντάξει.
*Καντιλίτσα: Κατεξοχήν ναυτικός κόμπος που δεν σφίγγεται, δεν ξεσέρνει και λύνεται εύκολα.Street style φωτό με γκρι ρούχα:

Γκρι ρούχα:


Bershka €29,99
H&M μπλούζα €14,99
H&M παλτό €59,99
H&M φούστα €19,99
H&M €17,99
Pull&Bear ζακέτα €22,99
Pull&Bear €19,99
Zara jeans €49,95
Zara ζακέτα €29,95
Zara παλτό €69,95
Zara παντελόνι €35,95
Zara φούστα €35,95

Σχόλια