Φόρα τα jeans σου... γιορτινά




Ναι αμέ, γιατί δηλαδή δεν μπορώ να βάλω το λατρεμένο μου τζιν τώρα τις γιορτές; Γιατί πρέπει σώνει και ντε να φορέσω φουστάνι; Όχι αγάπη μου, αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι τζιν παντελόνι και γόβα... είναι συνδυασμός που σκοτώνει! ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ!



Σου έχω εγώ τρία look... λουκουμάκια, να συνδυάσεις τα τζινάκια σου και να κάνεις τα ρεβεγιόν σου χωρίς να ξοδέψεις σε τουαλέτες που δεν θα ξαναβάλεις ποτέ.








Μαύρο look με μια ασημί πινελιά, που γίνεται ιδιαίτερο με την μάλλινη ζακέτα - σακάκι, που δεν μπορεί, θα της την κάνεις απόσβεση αφού συνδυάζεται πανεύκολα και είναι και για όλες τις ώρες.








Συνδυασμός στις αποχρώσεις του γκρι - σταχτί, με φανελάκι το λες και απλό με μια τσαχπινιά στα μανίκια. Το γκρι τζιν και οι ασορτί γόβες δείχνουν το πόδι μακρύτερο, άρα και λεπτότερο, και η γούνα που είναι πολύ στα πάνω της φέτος, δίνει έναν αέρα eighties. 







Extra glam συνδυασμός δυο κομμάτια απλά, ένα παντελόνι τζιν και ένα μαύρο μπλουζάκι, τα οποία συνδυάζονται με τρία λαμπερά κομμάτια, το ένα πιο εκτυφλωτικό από το άλλο.




Tips για να φορέσεις τα jeans σου με glam τρόπο:
1: Το τζιν παντελόνι που θα επιλέξεις θα πρέπει να σου κάνει την τέλεια εφαρμογή. Να είσαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.
2: Δώσε βάρος στα παπούτσια. Να είναι ψηλοτάκουνα και να είναι είτε πολύ κλασσικά (μυτερές γόβες, πέδιλα με μπαρέτα), είτε πολύ ιδιαίτερα (με gliter, έντονα χρώματα, κτλ).
3: Μπορείς να φορέσεις ένα απλό t-shirt αλλά να το συνδυάσεις με ένα υπέρλαμπρο statement κολιέ.
4: Προτίμησε να φορέσεις ένα "καλό" πανωφόρι.
5: Αν γενικά έχει "πέσει" πολύ παγιέτα στα ρούχα, κράτα απλή τσάντα.








































































































Bershka €22,99











Bershka €17,99











H&M €9,99











H&M €14,99











H&M €19,99











H&M €29,99 











Zara €19,95











Zara €29,95











Zara €34,95











Zara €35,95


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου