Μες τα χειμωνιάτικα βρακιά


Τα κορδονάκια και τα... thongs που ήξερες να τα ξεχάσεις ασάπ. Τέρμα τα στριγκάκια. Τώρα έχουμε τα βρακιά hipster. Χωρίς μουστάκια βεβαίως.



Τα hipster είναι αυτά που είναι σαν κανονικά βρακιά, απ΄τα παλιά τα κλασσικά, αλλά είναι και λίγο παρτά από πίσω, και με σχετικά κανονική μέση, και βολεύουν πολύ τώρα που όλα τα ρούχα έχουν γίνει ψηλόμεσα. Επίσης, προστατεύουν καλύτερα τον "εσωτερικό" σου κόσμο απ΄το να γίνει παγωτό κασάτο, αν σου αρέσει να φοράς φούστες, γιατί, πόσο κρύο να κρατήσει το έρημο το στρινγκ, μου λες;


Και φυσικά το πασιφανές, ότι είναι πολύ πολύ πολύ άνετα. Ιδανικά για γυμναστήριο, αφού αρκετά φλας έχουμε φάει στη μάπα μέσα από διαφανίζοντα κολάν, φτάνει. Και μη μου πεις ότι δεν είναι σέξι, μη μου το πεις. Μια χαρά σέξι είναι. Είδες στο "Gone girl" την Amy που αποπλανεί τον Desi; Ε, τέτοιο βρακί φόραγε.


Εντάξει, δεν είπαμε να κάψεις τα στρινγκ σου, αλλά να έχεις υπόψη σου ότι η τελευταία λέξη της μόδας θέλει το βρακί... ολόκληρο, αλλά παρόλα αυτά... αόρατο. Πράμα που σημαίνει, το νου σου φιλενάδα να μη διαγράφει.







































Και τώρα... βρακιά:


H&M (3 τεμ) €12,99





H&M €6,99





Intimissimi





Intimissimi





Oysho €6,99





Oysho €9,99





Sugarfree €7,90   (δες εδώ)





Sugarfree €7,92   (δες εδώ)





Sugarfree €8,72   (δες εδώ)





Sugarfree €10,32   (δες εδώ)





Tezenis





Tezenis





women secret €11,99


Σχόλια