Οδηγός για να βρεις το τέλειο τζιν




Το τέλειο τζιν παρομοιάζεται συχνά σαν το Άγιο Δισκοπότηρο: Κανείς δεν ξέρει αν όντως υπάρχει, διεξάγονται σταυροφορίες shopping στο όνομά του και άπειρα χρήματα δίνονται για την απόκτησή του. Κι όμως, εγώ σου έχω τον πιο εύκολο τρόπο να βρεις το ιδανικό τζιν για τον σωματότυπό σου, εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα.


Αν έχεις σιλουέτα "αχλάδι"

Mango €39,99

Η σιλουέτα "αχλάδι" έχει όλο το βάρος στο κάτω μέρος του κορμού. και όλη την "κίνηση" στον πίσω άξωνα" ή αλλιώς είναι "πισωκούνα". Ένα τζιν με μέση σε κανονικό ύψος θα κάνει πολύ καλή δουλειά αφού θα "επιμηκύνει" τα πόδια σου. Ιδανικά, προτίμησε ένα ελαφρώς skinny τζιν με boot cut μπατζάκι, που είναι σαν μικρή καμπάνα. Μικρή όμως, ε; Μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από τα ψηλόμεσα. Θα σου κάνουν κάτι ποδαράκια τόσο δα κοντά.







Αν έχεις σιλουέτα "μήλο"

H&M straight regular €39,99

Η σιλουέτα "μήλο" έχει όλο το βάρος γύρω από τη μέση και είναι λιγουλάκι "μονοκόματη" να το πω; Θα το πω. Εδώ χρειαζόμαστε ένα τζιν να έχει "αέρα" στην περιοχή της μέσης για να είσαι άνετη και να μην σε "ζορίζει", το οποίο να είναι σε ίσια γραμμή για να κολακεύει και να μην τονίζει καθόλου την "μέση - ανατολή". Μακριά από supper skinny αλλά και από ψηλόμεσα που θα φωτίσουν με προβόλια την κοιλίτσα και την μέση.







Αν έχεις σιλουέτα με καμπύλες γενικά και παντού

Mango slim-fit €39,99 

Αν είσαι curvy κορίτσι, ζουμερό, τραγανό και σέξι, πρέπει να επιλέξεις πολύ προσεκτικά ένα τζιν που θα αναδείξει τα υπέρ σου και θα κολακέψει τα... όχι και τόσο υπέρ σου. Πολλές εταιρείες έχουν βγάλει και "curvy" κομμάτια, τα οποία είναι ειδικά για καμπυλόγραμμα σώματα και έχουν κάποια παραπάνω τετραγωνικά χιλιοστά στα σημεία που πρέπει. Προτίμησε χαμηλόμεσα με "αέρα" στο μπατζάκι, εκτός και αν έχεις λεπτή μεσούλα, που σημαίνει ότι μπορείς να το φορέσεις και τα ψηλόμεσο. Πες ναι και στα σκούρα που αδυνατίζουν μαγικά. Από μόνα τους.




Αν έχεις μεγάλο στήθος

Zara wide leg €35,95

Θα μου πεις τώρα, τι δουλεία έχει το στήθος με το παντελόνι, αλλά πρέπει να εξισορροπηθεί το "πανωσήκωμα". Με ένα παντελόνι "καμπάνα" δίνεις όγκο και στο κάτω μέρος του σώματος, ενώ αν είναι και ανοιχτόχρωμο, τραβάει τα βλέμματα από το "grand canyon".












Αν είσαι "petite"

Zara skinny ψηλόμεσο €29,95 

Αν είσαι "καμαρούλα μια σταλιά" συγχαρητήρια, σου πάνε όλα, αλλά κάτσε να δούμε πώς μπορούμε να δώσουμε extra πόδι... Ο καλύτερος τρόπος να ψηλώσεις είναι να φορέσεις εκτός από ψηλοτάκουνα, και ένα ψηλόμεσο skinny παντελόνι. Απλώς, απέφυγε τα φαρδιά και αυτά με τα κοντά μπατζάκια.








Αν έχεις σιλουέτα "κλεψύδρα"

Mango €39,99

Η σιλουέτα "κλεψύδρα" μπορεί να έχει τις καμπύλες της, αλλά το πάνω μέρος του κορμού με το κάτω μέρος του κορμού έχουν μια συμμετρία. Ένα skinny θα υπερτονίσει τις καμπύλες σου, ενώ ένα τζιν "καμπάνα" θα σου "μαζέψει" την περιοχή της μέσης. Πρόσεξε μην είναι πολύ χαμηλόμεσο και "φωτογραφίζεις" τον κόσμο όταν κάθεσαι. 










Αν έχεις σιλουέτα "λελέκι"

Mango €39,99

Αν είσαι ψηλή και "στεγνή" μπράβο, νίκησες. Σου πάνε όλα. Με ένα στενό και ψηλόμεσο όμως παντελόνι, μπορείς να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται ακόμα πιο ατελείωτα, που και άγγελος της Victoria's Sectret να είσαι... δεν θα πεις όχι.













Tips... γενικά:

1: Το σκούρο τζιν χωρίς ξεβάμματα είναι το πιο "κολακευτικό".

2: Το τζιν με "ίσιο" κόψιμο (straight) είναι το πιο διαχρονικό.

3: Το άσπρο τζιν ΔΕΝ είναι πλέον μόνο για καλοκαίρι.

4: Σκισμένο τζιν + ψηλοτάκουνο = τελειότητα.

5: Φόρα το τζιν που σου πηγαίνει. Όχι αυτό που είναι στη μόδα. 








Bershka boyfriend €22,99








H&M mom jeans €22,99







Pull&bear boyfriend €35,95







Zara bootcut €35,95







Zara boyfriend €35,95







Zara cigarette €59,95








Zara straight €49,95







Mango bootcut €39,99







Mango €39,99

























































Σχόλια