Γιατί εσύ δεν ήσουν άνθρωπος, γιατί εσύ ήσουν χιονάνθρωπος




Χιονάνθρωπος, νύφη, γαλατάς... πες το όπως θες, αλλά τα άσπρα θα τα φορέσουμε φέτος φιλενάδα, να κάνουμε την διαφορά, να φαινόμαστε τόσο chic, που σου έχω μαυρίσει την ψυχή δυο χρόνια τωρα, total black και total black...







Εντάξει, δεν θα σου ζητήσω να φτάσεις στο άλλο άκρο και να βγεις με total white look έξω, αν και είναι πολύ μεγάλο trend να φοράς λευκό παλτό και λευκό skinny παντελόνι και να αμολιέσαι στους δρόμους σαν φυγάς ψυχιατρείου.




Όπως επίσης, φοριέται πολύ το λευκό oversized πουλόβερ, και ιδιαιτέρως το μοχέρ, συνδυασμένο με λευκή φούστα σε Α γραμμή. Αν το πάρεις απόφαση και το δοκιμάσεις, απέφυγε τα λευκά παπούτσια.















Αυτός εδώ είναι ένας ωραίος και ασφαλής τρόπος να βάλεις το λευκό σου παντελόνι. Το συνδυάζεις με μαύρο πλεκτό και κορακί σακακάκι και έρχεται και ισορροπεί το συνολάκι.














Εδώ έχουμε έναν ωραιότατο πρωινό συνδυασμό με μπεζ φουλάρ και κρεμ μακριά ζακετούλα που πέφτει και καλύπτει γοφιά και κοιλίτσες... αλλά το skinny... skinny. Αν το μποτάκι ήταν λίγο πιο nude, το look θα είχε απογειωθεί πιστεύω.















Και εδώ έχουμε τη απόδειξη, ότι το άσπρο παλτό πάει με όλα. Το φοράς με το μαύρο σου παντελόνι και το γκρι σου πουλόβερ, βάζεις και το ταρτάν σου το κοσκολάκι για να δώσεις μια χαρούμενη γιορτινή νότα. Ταρά ταρτάάάάάάν!










Αλλά όχι, εσύ επιμένεις και θες σώνει και ντε λευκό πλεκτό και λευκό παντελόνι. Αλλά δεν θες να σε περάσουν και για τη Βίκη Σταμάτη που λέγαμε πιο πάνω... τι κάνεις; Βάζεις σκούρο πανωφόρι και κρατάς μαύρη τσάντα. 












Για μένα, ο καλύτερο συνδυασμός μέχρι τώρα. Ναι μεν βάζεις τα λευκά σου, αλλά ρίχνεις και άλλα ανοιχτόχρωμα στο παιχνίδι. Γκρι, μπεζ και ροζ μπορούν να δέσουν αρμονικά με το λευκό. Και δες πόσο πάει στις ξανθιές...














Και αυτός είναι ο πιο chic συνδυασμός: Λευκό outfit με οπάκ καλσόν, μυτερά anckle booties και leopard τσάντα. Ωραιότατο πρωινό σύνολο, ότι πρέπει για γιατρίνες, δικηγορίνες και τηλεπαρουσιάτριες.










Άλλα σύνολα με λευκό:




































Λευκές επιλογές:

Bershka €19,99




Bershka €24,99




Bershka €49,99




H&M €29,99




H&M €69,99




Toi&moi €54,90   (δες το εδώ)




Toi&moi €119,00   (δες το εδώ)




Zara boyfriend κοτλέ  €35,95




Zara €35,95




Zara €89,95

Σχόλια

  1. Πω πω φιλενάδα, επιτέλους ήρθε η δικαίωση ! Χρόνια τώρα φοράω λευκά μες στο καταχείμωνο με προτίμηση στον συνδυασμό λευκό - ταμπά. Τις δε λευκές-εκρού τσάντες μου πιο πολύ τις τιμώ το χειμώνα παρά το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου