Για να έχεις τα μούτρα να μιλάς



Α φιλενάδα, ότι ηλικία και να έχεις, να το προσέχεις το δερματάκι σου. Να το περιποιήσαι και να το αγαπάς. Άπαξ και χαλάσει... δεν ξαναγίνεται. Γι' αυτό, το νου σου.


Πιο κάτω θα βρεις προϊόντα που χρησιμοποιώ εγώ και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη, καθώς και tips για ξέρεις πώς να "αγαπάς" το πρόσωπό σου πιο σωστά:


Eubos €10,00 (μόνο στα φαρμακεία)

Ίσως το πιο αγαπημένο μου προϊόν ever. Δεν υπάρχει περίπτωση να καθαρίσω το πρόσωπό μου με οτιδήποτε άλλο, εδώ και - μη σου πω - δεκαπέντε χρόνια. Κάνει για όλο - όλο το σώμα και είναι πολύ απαλό αλλά και τέλειο για να βγάλεις το make-up. Από τότε που πλένω το πρόσωπό μου πρωί και βράδυ ανεξαρτήτως μακιγιάζ, έχω δει μεγάλη βελτίωση στους πόρους μου. Αν δεν αντέχεις και εσύ τα γαλακτώματα, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Η συσκευασία που βλέπεις στη φωτό είναι "ανταλλακτική". Την παίρνω γιατί πιο οικονομική (400 γρ) και την αδειάζω λίγο -λίγο σε πιο μικρά μπουκαλάκια που βολεύουν. 





Nivea, απαλό ντεμακιγιάζ ματιών (1+1 δώρο)
€4,43 (Σκλαβενίτης)
Επειδή το eye liner, μπορεί και η μάσκαρα, που χρησιμοποιώ αυτή την εποχή, δεν μπορούν να αφαιρεθούν με τι πο τα από τα μάτια μου, και επειδή ήταν και σε προσφορά, είπα να το πάρω και να σου πω, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Βάζω λίγο σε ένα μπαμπακάκι και το περνάω απαλά πάνω από τις βλεφαρίδες μου και όλα καλά, όλα ανθηρά, μένουν και οι μαξιλαροθήκες καθαρές.





Korres, απολεπιστική κρέμα καθαρισμού,
άγριο τριαντάφυλλο €13,00
(μόνο στα φαρμακεία)
Απαλό peeling, τόσο απαλό που κάνει και για κάθε μέρα άμα θες. Αναζωογονεί και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Εγώ το έχω δίπλα στην μπανιέρα, μαζί με τα σαμπουάν, και το χρησιμοποιώ - μια στο τόσο - αφού έχω λουστεί, για να έχουν ανοίξει οι πόροι και να έχει καλύτερα αποτελέσματα η εφαρμογή του. (Άτσα και κολπάκι...)




La Roche-Posay, Hydraphase Intense Eyes
€18,00 
(μόνο στα φαρμακεία)

Ενυδατικό τζελ για τα μάτια που λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποσυμφορεί τα πρησμένα βλέφαρα. Έχει λέει, κλάσματα υαλουρονικού οξέος, μαγικές λέξεις για όλες τις 30+ που σεβόμαστε τον εαυτό μας και τα γύρω τεκνά.






Diadermine, ματ ενυδατική κρέμα ημέρας, (έκπτωση -50%)
€4,95 (Σκλαβενίτης)

Και η προηγούμενη ενυδατική μου Diadermine ήταν, και ήταν μια χαρά. Ούτε αλλεργίες, ούτε τίποτε, και οικονομική. Και πάω super market και βλέπω αυτήν εδώ που λέει ματ και έχει και φοβερή έκπτωση και σκέφτομαι ότι και μούφα να είναι... θα τη φοράω στο γυμναστήριο που ιδρώνω και μουρλαίνομαι και δεν θα πάει χαμένη. Ε, ούτε μούφα είναι, ούτε ξηραίνει, ούτε τραβάει, ούτε τίποτα. Μια χαρά η Diadermine.








Tips, do και don't για να έχεις τα μούτρα να μιλάς:

1: Μάθε τι τύπο επιδερμίδας έχεις (κανονικό, ξηρό, λιπαρό ή μικτό)

2:Πλύνε το πρόσωπό σου μία, άντε δύο φορές τη μέρα.

3:Χρησιμοποίησε χλιαρό νερό. Ούτε ζεστό, ούτε κρύο.

4:Το καθαριστικό προσώπου πρέπει να ξεβγάζεται εύκολα.

5:Σκούπισε ταμποναριστά με μια μαλακή και καθαρή πετσέτα.

6:Μη χρησιμοποιείς σαπούνι σώματος.

7:Η καλύτερη ώρα για peeling είναι το πρωί.

8:Κάνε peeling μία φορά την εβδομάδα. Αν έχεις ξηρό δέρμα, κάνε μία φορά τον μήνα.

9:Άπλωσε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις για 30 δευτερόλεπτα.

10:Βάλε ενυδατική δύο φορές την ημέρα. Πρωί και βράδυ.

11:Άπλωσε την με ανοδικές κινήσεις, από τον λαιμό προς το μέτωπο.

12:Όλα τα δέρματα χρειάζονται ενυδάτωση, ακόμα και τα λιπαρά. Χρησιμοποίησε την ενυδατική που κάνει για το δικό σου. Πρόσεξε! Έχουν τελειώσει καριέρες από λάθος ενυδατική...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου