Εμπρόόόόός... μαρς

ή αλλιώς... 3 looks για αρβυλομποτάκια




Χαμός σου λέει με τα αρβυλομποτάκια. Φέτος λοιπόν είναι η χρονιά που θα γίνουμε όλες στρατιωτικές, παραστρατιωτικές ή αναρχοαυτόνομες. Αλλά στιλάτες. Όχι τίποτα τυχάρπαστες...


Και μη νομίζεις ότι δεν είναι εύκολο να φορεθούν. Απλώς θα βοηθήσει άμα επιλέξεις ένα ζευγάρι πιο "μαζεμένο", πιο "κομψό" γιατί έτσι θα μπορείς να το φοράς και με πιο θηλυκά σύνολα. Να, δες παρακάτω τρεις εύκολες προτάσεις, και πάρε ιδέες:







Casual ντύσιμο, άνετο και μοντέρνο, με skinny ψηλόμεσο τζιν που ψηλώνει και μακραίνει τη σιλουέτα, μακρύ oversized πουλόβερ και flar αρβυλάκια. Πολύ κοντά στο στιλ της Cara της Delevingne που της αρέσουν τα στενά παντελόνια και τα σκουφιά.










Πιο "βραδινό" ντύσιμο, αλλά εξίσου μοντέρνο, νεανικό και ιδιαίτερο, με mini floral ασύμμετρο φουστάνι που του ρίχνεις από πάνω μια απλή και απέριττη γούνα και έρχεται και δένει.









Κλασσικό και chic ντύσιμο, με full skirt και δαντελένιο κορμάκι, που παίρνει rock νότες από το δέρμα της φούστας και από τα αρβυλομποτάκια, τα οποία είναι σε πιο θηλυκή γραμμή αφού το χουν το τακουνάκι τους.


Με τι συνδυάζονται τα αρβυλομποτάκια:


1: Με στενά σκισμένα jeans.

2: Με ψηλόμεσα παντελόνια και crop ή oversized πλεκτά.

3: Με μακριές ζακέτες.

4: Με σκουφιά.

5: Με κόκκινο κραγιόν.

6: Με boyfriend jeans με στενά και γυρισμένα μπατζάκια.

7: Με mini φούστες και χοντρά καλσόν.

8: Με maxi φούστες και στενά tops.



Πι ες άι λοβ γιου:
Τις Dr Martens δεν τις λες ούτε κομψές, ούτε μαζεμένες. Τις λες: "Μάνα, που έχεις το κασκόλ; Περιμένει ο Μπάμπης ο Σουγιάς να πάμε γήπεδο".















































Σχόλια

  1. 'Ημουν έτοιμη να τα σκάσω για τα Dr. Martens χαχαχα μάλλον πρέπει να το ψάξω καλύτερα! Με έσωσες πάλι, με έσωσες :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου