Τίγρης... και πάγκος

ή αλλιώς... 3 animal print looks για το γυμναστήριο





Έλα και θα έχουμε γιορτάρες μέρες σε λίγο και δεν θα μου χωράει τίποτα με πούλιες και φτερά, άσε που όλη η Ελλάδα πήρε μέρος στον Μαραθώνιο... εκτός από εμένα την τεμπελοχανού. Όσο να πεις, κάτι θα έχανα, λίγο ιδρώτα, ένα κιλό, δυο συνδέσμους...



Και αφού το animal το print είναι στα ντουζένια του, γιατί να μην μπει και στη "γυμναστηριακή" γκαρνταρόμπα; Δεν είμαστε εμείς "αγρια" κορίτσια με τις μπάρες μας, τους πάγκους μας, τα cross fit μας; Εντάξει, εντάξει. Pilates, yoga και cycling ήθελα να πω, αλλά τι, λίγα είναι;



(Δες τα nike εδώ)


Ωραιότατο μπλουζάκι με τιγρέ ντεσέν και με εντυπωσιακό χρώμα. Δώσε όμως ιδιαίτερη βάση στο σουτιέν που θα φοράς για να έχεις συνέχεια "άνεση και υποστήριξη", για να μην δρα το στήθος σου αφ εαυτού του. Ναι πίστεψέ με θα το κάνει. Το μπουκαλάκι με το νερό είναι must και καλό είναι αν είσαι κάτω των 50, να αποφύγεις το tupperware. Έλεος πια, γεμίσαμε.






Οικονομικό αθλητικό που μπορεί να αντικαταστήσει μια χαρούλα τα nike της παραπάνω φωτογραφίας, άμα δεν σου περισσεύουν καμιά διακοσαριά ευρώ για παπούτσια. Η πετσετούλα στο γυμναστήριο είναι υποχρεωτική και καλό είναι να έχεις μερικές μόνο για εκεί, εκτός πια κι αν τις πλένεις στους ενενήντα βαθμούς που εντάξει, είναι σαν να τις περνάς από κλίβανο.






Κολάν με διακριτικό σχέδιο φιδιού, αν θες να κάνεις ένα runner look λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα που περιλαμβάνουν μαύρα κι άραχνα, νέτα σκέτα κολάν. Μια τσάντα γυμναστηρίου, θα σε βολέψει πολύ να έχεις εκεί ότι χρειάζεσαι και να μην είσαι κάθε φορά βάλε - βγάλε. Εξάλλου, δεν λέει να πηγαίνεις με την tote... κοτζαμάν gym animal.


Σχόλια