10 sexy booties... κάτω των 100€



Ξέρεις τι ανακάλυψα τώρα τελευταία; Ότι πολλοί άντρες πιστεύουν ότι ένα ζευγάρι παπούτσια στοιχίζει τουλάχιστον 150€. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα αντρικά γενικά είναι πιο ακριβά, αλλά εντάξει, είπαμε, όχι και 150€...



Σίγουρα, αν μπορείς και γουστάρεις, παίρνεις super παπoυτσάκια με 150€ και βάλε, και με γεια σου με χαρά σου. Αλλά αν είσαι κονόμα, επιδοτούμενη απ΄τον ΟΑΕΔ ή αυτοαπασχολούμενη blogger, δεν βγαίνεις μάνα μου να τα δώκεις τα τρία πενηντάρικα, δε βγαίνεις. 


Αλλά, έλα μου που το θες το ωραίο, το μυτερό, το μποτίνι σου το σένιο, που θα αντικαταστήσει επάξια τις μυτερές σου τις γόβες και θα το φορέσεις με ένα σωρό outfits. Γιατί ένα ζευγάρι booties είναι και κομψό, και στιλάτο και εκτός από τα νυχτοπερπατήματά σου, μπορεί να σε συνοδεύσει και μέρα, με casual chic look.



Tips για να φορέσεις τα booties σου:

Τα μαύρα είναι πιο ευκολοφόρετα, αλλά ένα ζευγάρι σε άλλο χρώμα... θα κάνει τη διαφορά. Σκέψου γκρι, μπεζ, ή ροζ ανοιχτό.


Πάει με όλων των ειδών τα παντελόνια: από στενά, leather και boyfriend, μέχρι παντελόνες, chinos και joggers.



Πάει με όλων των ειδών τις φούστες: mini, maxy, pencil, denim, leather.



Μπορείς να κάνεις rock chic look φορώντας ένα κολάν με δερμάτινη υφή, με την ίδια ευκολία που μπορείς να κάνεις ladylike look φορώντας μια full skirt και γούνινο γιλέκο.


Το μποτίνι "κόβει" το πόδι, αλλά η μύτη δίνει extra μπόι. Μπορεί να σου λείπουν κάποια εκατοστά, αλλά αν έχεις μακριά και λεπτά πόδια... what the fuck.


Αλλιώς, προτίμησε το οπάκ καλσόν στο ίδιο χρώμα με τα booties για το γνωστό illusion.


Αν τα φοράς με παντελόνι, να σηκώνεις τα μπατζάκια ένα τσικ πιο πάνω. Ποτέ πια δεν καλύπτουμε το μποτάκι με το παντελόνι. Ποτέ.



Να, δες πώς:




































Και τώρα... 10 booties κάτω των 100€:



Bozikis €29,99





Fullah Sugah €47,90




Mango €59,99




Migato €52,00




Migato €52,00













Sante €79,00




Tsakiris Mallas €69,00




Zara €29,95




Zara €49,95




Η&Μ €99,00


Σχόλια