Κορδονάτα και αρβυλάτα



Την είδες την Ελενίτσα (έλα, μία είναι η Ελένη) εχθές που φορούσε τα αρβυλάκια της; Όχι την είδες; Ναι παιδί μου, πολύ μόδα σου λέω. Πάνε αυτά που ξέραμε, τα φουστανάκια, τα φρουφρου και οι κορδέλες. Έβαλε το κορίτσι τα μποτάκια της, το τισερτάκι της και το κολανάκι της... και βγήκε στον αέρα. Όχι, θα κάτσει να σκάσει.



Εντάξει, οι κλασικές αρβύλες των punk είναι ακόμα στα πράγματα αλλά ακόμα περισσότερο είναι τα πιο... κομψά (καλά, μη φανταστείς) μποτάκια με κάτι ωραιότατες αγκράφες που αρβυλοφέρνουν.


Το καλό είναι ότι φαίνονται πολύ ανθεκτικά παπούτσια, δηλαδή ιδανικά για ν' αρχίσεις κάποιον στις κλοτσιές, και άνετα μπορώ να πω, δηλαδή μπορείς μετά να το βάλεις στα πόδια, αρκεί να είναι ελαφρά γιατί υπάρχουν και κάτι μποτάκια... ασήκωτα. Να περπατάς και συγχρόνως να κάνεις και γράμμωση στον τετρακέφαλο.



Φοριούνται με τζινάκια αφού έχεις γυρίσει λίγο τα μπατζάκια, φοριούνται όμως και με φουστανάκια και φούστες για πιο grunge look. Σε κάθε περίπτωση όμως, μιλάμε για casual (άντε το πολύ casual chic) ντύσιμο. Όπως και να έχει, σε ξορκίζω, μην τα φορέσεις μέσα από παντελόνι. Πάντα το παντελόνι μέσα στο αρβυλάκι, πάνω απ' το αρβυλάκι ή... καθόλου παντελόνι.



Να, δες:









 






 












 






 






 
















Και τώρα... αρβυλάκια:




Bershka €39,99







Bershka €39,99







Bershka €42,99







H&M €39,99







H&M €49,99







Pull&Bear €49,99







Sante €89,00







Fullah Sugah €55,90   (δες εδώ)







Fullah Sugah €39,99  (δες εδώ)







Sante €79,00







Fullah Sugah €39,99   (δες εδώ)







Zara €49,95







Zara €79,95







Zara €89,95


Σχόλια