To mood είναι... red carpet

ή αλλιώς... τι να φορέσεις στο κόκκινο χαλί





Αν και τα Oscars αργούν, τα δικά μας, τα εγχώρια κινηματογραφικά φεστιβάλ έχουν αρχίσει με πρώτο και καλύτερο το Φεστιβάλ Μικρού Μήκους της Δράμας, όπου συμμετέχει και η υποφαινόμενη - που τι δεν είχε γίνει ακόμα; σκηνοθέτης - με την ταινία HOME. Στην Αθήνα τρέχουν και οι Νύχτες Πρεμιέρας που είναι πιο... τσιριμπίμ - τσιριμπόμ, αλλά τι να κάνουμε, κακούργα κενωνία, που εκεί δεν περάσαμε στα τελικά. Αλλά δεν πειράζει, εμείς οι... κουλτουριάρες, είμαστε υπεράνω.




Και αφού αύριο Σάββατο εδώ στη Δράμα έχουμε τις απονομές, είπα να ρίξω μια ματιά να δω τι φοράνε οι άλλες του χώρου μην πάω εγώ αμέριμνη σαν το σκυλί στ' αμπέλι. Το τι red carpet είδα... κοκκίνισε το μάτι μου. Όλες με μάξι. Όλες, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Και - surprise- ελάχιστο μαύρο. Οι περισσότερες πάνε "νυφούλες" με άσπρα, ροζ και ασημί, και χωρίς ίχνος solarium. Έχουν θράσος τελικά αυτές οι ξένες.



Και βρήκα φιλενάδα ανάλογα φουστανάκια με αυτά των stars, ταμάμ για την περίπτωση. Και οικονομικά, όχι να μας βγει το φόρεμα πιο ακριβό κι απ΄την παραγωγή. Να, ρίξε και εσύ μια ματιά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει (σάμπως εγώ το περίμενα;)








Αngelina Jolie, Academy Awards 2004
(δες το φόρεμα εδώ)





Audrey Tatou, Cannes Film Festival 2013
(δες το φόρεμα εδώ)





Charlize Theron,  Academy Awards 2013
(δες το φόρεμα εδώ)





Gwyneth Paltrow, Academy Awards 2012




Nicole Kidman, Academy Awards 2007
(δες το φόρεμα εδώ)





Sarah Jessica Parker, Academy Awards 2003







Και τρεις εμφανίσεις... πιο κοντά στην δική μας πραγματικότητα:




Emma Stone, Met Gala 2014





Meryl Streep, Academy Awards 2014





Sharon Stone, Academy Awards 1998
 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου