September... fuck off

...ή αλλιώς τρεις +1 κανόνες 
και τα backstage του Summer 2014






Πού πας Σεπτέμβρη αγάπη μου; Για πού το βαλες; Μας ρώτησες εμάς; Όχι, μας ρώτησες; Και αφού μας κουβαλήθηκες καλά-καλά σαν τη συννυφάδα ακάλεστος, και δεν μπορούμε να σε αποφύγουμε, δεν μας αφήνεις και πολλές επιλογές, παρά να θέσουμε κάποιους κανόνες...


Τρεις +1 κανόνες για την μεταυγουστιάτικη περίοδο

1ον: Δεν λέμε "καλό χειμώνα", εκτός αν έχουμε συμφέροντα σε χειμερινά θέρετρα, βλέπε Αράχωβα, 3/5 Πηγάδια, Σαν Μονί και τέτοια. Αντ΄αυτού, λέμε "καλή συνέχεια" μιας και πέρυσι φτάσαμε αισίως μέχρι... 55 Αυγούστου.


2ον: Συνεχίζουμε να ντυνόμαστε σαν σε διακοπές, με σορτσάκια και σαγιονάρες ενώ προσπαθούμε να κρατήσουμε με νύχια και με δόντια το εξωτικό μαύρισμα που αποκτήσαμε με πολύ ιδρώτα και πάστωμα, με εξορμήσεις-αστραπή σε κοντινές θάλασσες και ακτές.


3ον: Βαφόμαστε λίγο, κάνουμε ατημέλητους κότσους και πλεξούδες και βάφουμε τα νυχοποδαράκια μας σε χαρούμενες αποχρώσεις, ενισχύοντας το mood των διακοπών και την άρνηση που μας χαρακτηρίζει.


4ον: Συνεχίζουμε με σθένος τις τρέλες, τις μούρλιες και γενικά όλες τις καραγκιοζιές που μας κάνουν να περνάμε καλά... Nα, δες το παρακάτω βιντεάκι και θα καταλάβεις τι εννοώ τρέλες, μούρλιες και καραγκιοζιές...






Σχόλια

  1. Η Μαρινσου είναι φοβέρη βοηθός σκηνόθετη, θέλω και να δω και άλλη δουλεια της,
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε; Δεν είναι καταπληκτική; Ειδικά οι οδηγίες που δίνει... Υπερθεάρα.

      Διαγραφή
  2. Απίθανο βιντεάκι... τελικά θα σε έχουμε πάλι μέσα στα πόδια μας ε; Δε το βάζεις κάτω... χαχαχα! Καλή προσαρμογή και δημιουργική σεζόν... φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχααααχαααχααα
      Όχι καλέ, δεν το βάζω κάτω, εκεί εγώ τον χαβά μου...
      <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Διαγραφή
  3. Χαχαχα!!!! Ω εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τον ερχομό του φθινοπώρου και του Σεπτέμβρη... κι ανυπομονώ για τις καλές (!) αλλαγές που θα φέρει το φετινό φθινόπωρο... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη λέτε τέτοια με κάνετε κ ντλέπομαι
    η δικιά σας,
    Marinshou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο πρώτος κανόνας τα λέει όλα
    ...όσο για το βιντεάκι σου ..όλα τα λεφτά!!
    καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου