Καν’ το όπως η Kim

ή αλλιώς... αγάπησε τις καμπύλες σου





Η Kim η Kardashian, γνωστή ριαλιτατζού εξ Αμερικής, είναι ένα καμπυλόγραμμο κορίτσι που απ’ ότι φαίνεται –δεν ξέρω και γω μετά από πόσες δίαιτες, πλαστικές και photoshop – έχει αποδεχτεί το σώμα της και ντύνεται τονίζοντας τις καμπύλες της. Σου λέει… «ότι έχει κανείς... καλό είναι»!!!






Δες το τζιν εδώ


Και να σου η καλή σου, πάνω - κάτω στους δρόμους του Ελ Έι με τις κολλητές τις φούστες της και τα σκισμένα skinny jeans της, αλλά μη ξεχνιόμαστε, πάντα πάνω σε μυτερές γόβες και συνήθως χεράκι - χεράκι με τον Kanye West, που μαζί με την βέρα πήρε και το επίθετο, δηλαδή άμα της φωνάξεις: "Hey, Kim, Kim Kardashian" δεν γυρνάει, θέλει και το West... Σιγά αγάπη μου, κι άλλες παντρεύτικαν, δεν έκαναν έτσι.


















Τες πα, με τονισμένο μπούστο και μέση, η σιλουέτα κλεψύδρα απέχει κατά πολύ από σωματότυπο «μοντέλου», αλλά η Kim κάτι τέτοια τα γράφει στις μυτερές της γόβες (τις παλιές, του προηγούμενου μηνού).



















Τα σακάκια που καλύπτουν τα γοφιά φαίνεται πως πολύ τα βολεύεται (λες και μεις είμαστε τίποτις χαζές και δεν καταλαβαίνουμε) αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν «μασάει» και τα στενά μίντι φουστάνια τα ψωνίζει με την ίδια συχνότητα που αγοράζει γάλα για την κόρη της, γιατί πάνω απ’ όλα είναι μητέρα και μετά fashion icon.












Δες το φουστάνι εδώ















 





















































asos €49,76  (δες το εδώ)







asos €85,31  (δες το εδώ)






Bershka €19,99






H&M €34,99 






Mango €59,99






Toi&Moi €44,90 (δες το εδώ)






Zara jeans €49,95






Zara €49,95


Σχόλια