Φούστες… full

ή αλλιώς... tips για να φορέσεις την full skirt




Όχι αγάπη μου, δεν είναι η full skirt απαιτητική.  Ίσα – ίσα που μπορεί να βοηθήσει πολύ να καλύψουμε «τυχών» προβληματάκια στην σιλουέτα μας πολύ πιο εύκολα απ’ ότι νόμιζες… Και ναι, δείχνει θεϊκή με ψηλοτάκουνα πέδιλα, αλλά μπορεί να φορεθεί και με flat για άνετο πρωινό ντύσιμο. Ναι, σου λέω. Ακολουθούν εικονογραφημένα tips πολύ βοηθητικά…


 



Πρώτα – πρώτα αν θες να κρύψεις κοιλίτσα (η ζωή μου όλη) διαλέγεις μία foul skirt ψηλόμεση και με μεγάλη μπάσκα, έτσι ώστε να καλύπτει τον βωμό των πεσόντων γλυκών και πατατακίων και να αφήνει ακάλυπτη την άνω αφαλική περιοχή.














Μετά, στην περίπτωση που έχεις πρόβλημα στη νότια περιφέρεια, να κοιτάξεις για φούστες με πιο σκληρά υφάσματα που έχουν όγκο και δεν «γλύφουν» το σώμα.





Για τσουπωτά γονατάκια αλλά και ποδαράκια αλά Sarah Jessica Parker,γιατί όλοι άνθρωποι είμαστε, κάτι στραβό έχουμε,  υπάρχουν οι πιο μακριές full skirts που φτάνουν στη μέση της γάμπας και καλύπτουν το… «θεματάκι».








Οι full skirts συνδυάζονται πολύ εύκολα. Θέλουν απλά μπλουζάκια, crop tops  και πουκάμισα που φοριούνται από μέσα, φούτερ και t-shirts που μπορείς να βάλεις ένα μέρος τους μέσα από τη φούστα, και , για αργότερα αυτό, μακριά oversized πλεκτά που φοριούνται απ΄έξω.













Όπως είπαμε, οι full skirts ταιριάζουν με ψηλοτάκουνα πέδιλα και μυτερές γόβες, αλλά sorry κιόλας αλλά δεν θα κάνουμε φλεβίτη πάνω κάτω την Ιπποκράτους μήπως και περάσει ο Sartorialist. Πάνε ωραιότατα και με μπαλαρίνες, με oxford shoes, slippers αλλά και slip-ons. Άσε που όταν αρχίσουν οι βροχούλες, αργότερα είπαμε, μπορείς να φορέσεις αυτά τα μποτάκια που φτάνουν λίγο πιο πάνω απ΄τον αστράγαλο και έχουν χαμηλό και χοντρό άνετο τακούνι. Άσε.


























 






 




Πού θα βρεις full skirts;


Anna Riska €32,00  (δες το εδώ)






Anna Riska €34,00   (δες το εδώ)






asos €32,14  (δες το εδώ)






asos €50,00  (δες το εδώ)






asos €54,29.jpg  (δες το εδώ)






Bershka €19,99






e-xclusive.com €21,00  (δες το εδώ)






H&M €19,99




La Redoute €43,45  (δες το εδώ)






Zara €35,95






Zic Zac €24,95  (δες το εδώ)

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου