Πιο denim... πεθαίνεις

ή αλλιώς... πώς να κάνεις total denim look




Το total denim look έχει κάνει την εμφάνισή του από τα πέρσι και νομίζω ότι δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε άλλο, όσο κι αν μας θυμίζει κακές eighties στιγμές (που όλες μας τις ξέρουμε από οικογενειακές φωτογραφίες και cult ταινίες, γιατί όλες μας, το τονίζω αυτό, ήμασταν ή αγέννητες ή βρέφη).





Το θέμα λοιπόν, είναι να κάνεις ένα επιτυχημένο total denim look που να μην θυμίζει σε τίποτα Madonna στο Material girl. Μεγάλος πρωταγωνιστής και φέτος, στο λέω να το ξέρεις, το denim πουκάμισο. Όχι, να μην ψάξεις να βρεις αυτό του πατέρα σου, γιατί τζάμπα θα χάσεις τον χρόνο σου αφού θα είναι τόσο φαρδύ που άμα το στενέψεις, με το ύφασμα που περισσεύει μπορείς  να φτιάξεις άνετα και… μια σαλοπέτα.




Για πετυχημένο total denim:


Συνδύασε denim πουκάμισο και skinny jeans με ankle boots. Καλό είναι το παντελόνι να είναι λίγο πιο σκούρο από το πουκάμισο.







Αν προτιμάς τα boyfriend jeans, είναι καλύτερα να τα φορέσεις με πουκάμισο σε σχετικά στενή γραμμή και να τα συνδυάσεις με ένα flat παπουτσάκι όπως slips-ons  σε animal print, για sporty chic look.


Η σαλοπέτα, το καμάρι του Levi Strauss, έχει το καλό ότι μπορεί να φορεθεί και με γόβες σε ένα «περίεργο» χρώμα, όπως κιτρινάκι ας πούμε, ή ένα έντονο γαλαζουλί, αλλά και με sneakers για πιο «πρωινό» outfit.




 



Ένας ωραίος συνδυασμός είναι και το denim πουκάμισο φορεμένο με denim shorts. Απλά, όσο περνάει ο καιρός, την θέση των σανδαλιών μπορούν να πάρουν τα αρβυλάκια και τα biker boots.












Μια ολόσωμη φόρμα σε denim ύφασμα, μπορεί να φορεθεί όλη μέρα. Ένα ζευγάρι άνετα oxfords shoes θα την κάνουν να δείχνει πιο chic από ότι sport.




 




Και ναι, φέτος μπαίνει δυναμικά και η denim φούστα, με πρώτη και καλύτερη αυτή σε pencil γραμμή και με κανονική μέση (όχι χαμηλόμεση). Την φοράς με το πουκαμισάκι σου (κλασικά) και την συνοδεύεις με μπαλαρινούλες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα.




























































Ρούχα για total denim look:




Zara σαλοπέτα €49,95






H&M €39,99






Pull&Bear φούστα €35,99






Toi&moi βερμούδα €54,90  (δες εδώ)






Toi&moi €69,00  (δες εδώ)






Toi&moi παντελόνι €89,00   (δες εδώ)






Zara €29,95






Zara πουκάμισο €35,95 






H&M €29,99






H&M πουκάμισο €24,99






asos €56,87  (δες εδώ)






asos €31,28  (δες εδώ)






asos €28,42  (δες εδώ)

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου