Σάντσο… Πόντσο

ή αλλιώς... τα πανωφόρια του φθινοπώρου




Και κει που έκανα τα μπανάκια μου στις ακρογιαλιές της Σίφνου (ναι, τώρα πήγα διακοπές εγώ), αρνούμενη να εννοήσω ότι είναι τέλος Σεπτέμβρη (μια ζωή στον κόσμο μου είμαι, τώρα θα αλλάξω;)…  το φθινόπωρο αποφασίζει να πάρει σοβαρά το ρόλο του και να μου δείξει ξεκάθαρα ότι αυτά που ήξερα πέρυσι και πρόπερσι… να τα ξεχάσω.



Και τώρα, αφού τελειώσαμε όλοι με τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ψάχνουμε μπροστά στη ντουλάπα να δούμε τι θα φορέσουμε, γιατί την έχει την ψυχρούλα του πρέπει να ομολογήσω. Και τι να φορέσεις, που δεν θες να το παρακάνεις με μπότες και παλτό (νωρίς είναι ακόμα) αλλά να είσαι και στα ζεστά, γιατί δεν είναι εποχές αυτές να μπλέξεις με τον ΕΟΠΠΥ; Ε;




Τα πανωφόρια του φθινοπώρου:


Πάντως, το πανωφόρι της σεζόν είναι η κάπα. Μάλιστα. Και ιδιαιτέρως και πρωτίστως η κάπα της Burberry που φορέσανε ΟΛΕΣ οι καρακαηδόνες (από Cara μέχρι OliviaPalermo ντε, και Sarah Jessica Parker φυσικά) με το μονόγραμμά τους πάνω, ότι τι, μην τις μπερδέψουν στην γκαρνταρόμπα; Τες πα. Και πόντσο θα δεις πολύ φέτος, Τι είναι πόντσο; Καλέ,αυτά τα φαρδιά πουλόβερ που έχουν μόνο λαιμό, που όλο το άλλο πέφτει έτσι χύμα, χωρίς μανίκια, χωρίς τίποτα; Ε, αυτά.








Η άλλη έκπληξη απ΄τα παλιά είναι το sheep skin. Ωραίο, ζεστό, μαλακό, αδιάβροχο, και ειδικά άμα το πάρεις σε μαύρο χρώμα, πολύ θα το ευχαριστείς νομίζω. Εγώ πάντως ψήνομαι να σου πω την αμαρτία μου.



Μετά, έχουμε τα κλασικά- εικονογραφημένα. Το parka συνεχίζει να είναι στα πάνω του, και γιατί να μην είναι δηλαδή, αφού φοριέται άνετα και με βροχή και με αντάρα, και συνήθως έχει επενδύσεις που βάζεις και βγάζεις αναλόγως θερμοκρασίας.



Καμπαρτίνες, δερμάτινα και bomber jackets βοηθούν και αυτά να ανταποκριθούμε στις καιρικές αντιξοότητες, ανάλογα και με το στυλ που θέλεις να δώσεις. Αν σου αρέσει το κλασικό, τότε αγαπάς καμπαρτίνα. Αν θες κάτι σε πιο σπορ ή ροκ, τα μπουφανάκια θα σε βολέψουν πιο πολύ.



Άσε και το άλλο. Μπορείς να έχεις ένα ωραιότατο πουλοβεράκι σε φαρδιά γραμμή και τσουπ, να το φοράς πάνω απ' το t-shirt άμα την ακούς.











































asos €49,76  (δες το εδώ)






asos €85,31  (δες το εδώ)





asos €129,85  (δες το εδώ)






Bershka 69,99






H&M €39,90






Toi&moi €64,90  (δες το εδώ)






Toi&moi €89,00  (δες το εδώ)






Toi&moi €139,00  (δες το εδώ)






Zara €79,95






Zara €119,00



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου