Θα σε λιώσω... σκουλίκι

ή αλλιώς... τι φόρεσα το καλοκαίρι 
και θα συνεχίσω να φοράω



Είναι κάποια ρούχα, που πώς να το κάνουμε βρε παιδί μου, βολεύουν πολύ. Γι' αυτό και μεις τα φοράμε συνέχεια και δεν τα βγάζουμε από πάνω μας... μέχρι να βγάλουν στόμα και να πουν "σώνει πια, σε βαρέθηκε η ψυχή μου, σε βαρέθηκε". Σήμερα θα σου δείξω τι φχαριστήθηκα αυτό το καλοκαίρι.



Bershka


Πρώτο και καλύτερο ένα crop top, όχι πολύ κοντό, σε mint χρώμα, που φόρεσα πολύ με τα jeans shorts μου, με τα buyfriend παντελόνια μου αλλά και με το λευκό και αγαπημένο μου skinny jeans. Tώρα το φθινόπωρο (φτου κακά) σκοπεύω να το  φορέσω και με μια ψηλόμεση leather φούστα που έχω και μαύρα srappy ψηλοτάκουνα πέδιλα.








jeans Pepe Jeans, slip-ons Bershka








Sisley
Αυτό είναι ένα σορτς απ' τα παλιά που βρήκε πάλι τη θέση του, αφού δεν είναι ούτε χαμηλοκάβαλο ούτε στενό, αλλά με πολύ ωραίο ύφασμα και χρώμα που συνδυάζεται εύκολα με άσπρο, μαύρο αλλά και παλ αποχρώσεις. Σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να φορεθεί με ψηλές bicker boots και τζην πουκάμισο.





πουκάμισο Tally Weijl, εσπαντρίγιες Stradivarius






Bershka €19,99



Ναι, είμαι απ' τους ανθρώπους που φοράνε μαύρο και μες τον κατακαλόκαιρο. Πιστεύω ότι τονίζει το μαύρισμα και μπορεί να κάνει πολύ ωραίους συνδυασμούς, εκτός από το λατρεμένο total black. Αυτήν τη φούστα την αγαπώ γιατί είναι ψηλόμεση και κολακεύει το κοιλούμπι, όταν φοριέται με super crop tops, που πήρα δυο τρία τώρα στις εκπτώσεις να χω να συναλλάσσω. Αργότερα, μπορεί άνετα να φορεθεί και με t-shirt φορεμένο από μέσα και αρβυλάκια για πιο rock look. Αργότερα όμως.






Migato


Και περνάμε τώρα στις αγαπημένες μου πλατφόρες, και αυτό γιατί είναι πολύπολύπολύ άνετες, έχουν και την τσαχπινιά από πίσω και συνδυάζονται πανεύκολα με τα πάντα. Στις φόρεσα με μάξι φορέμα, με ξεσκισμένο boyfriend τζην, με φαρδιά σορτσάκια, με τα πάντα όλα.










crop top Bershka, κόσμημα και φάκελος Bagstreet


Δες παρόμοια:


Rook for Favela crop top €33,00 (δες εδώ)







Pull&Bear σορτς €17,99







Migato








Mango φούστα €22,99








Bershka €29,99 








H&M crop top €4,99 








H&M shorts €14,99






asos φούστα €25,70  (δες εδώ)








asos σορτς €64,29 (δες εδώ)








asos σορτς €28,57 (δες εδώ)








asos crop top €31,43 (δες εδώ)








asos crop top €21,43 (δες εδώ)








Anna Riska €23,00 (δες εδώ)








asos crop top €11,43 (δες εδώ)

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου