Για όλα φταίει αυτή η Barbie

Maxi τουαλέτες... μέχρι 99,99€ 


Για όλα φταίει αυτή η Barbie η Πριγκίπισσα με το μακρύ της το φουστάνι, που μας έχει σφηνωθεί στον εγκέφαλο σαν το υπέρτατο ρούχο, και θες στην καλύτερη τρεις μισθούς (τωρινούς) για να πάρεις μια maxi τουαλέτα της προκοπής. Αλλά αυτινής να δεις που τις τα αγόραζε αυτός ο τζιτζιφιόγκος ο Ken, όχι σαν και μας τις αναρχοαυτόνομες που δεν καταδεχόμαστε…







asos €63,38 (δες το εδώ)

Και να τα έβγαζε τα λεφτά της η τουαλέτα, να σου πω ντάξει, αξίζει, αλλά άντε να την βάλεις άλλη μια φορά… και μετά τέρμα, στην ντουλάπα και πίσω – πίσω, να μην την βλέπει ο ήλιος. Εκτός πια κι αν παρευρεθείς στην απονομή των Oscars στο πλευρό του Ryan του Gosling. Εκεί φιλενάδα, να την βάλεις την haute couture σου, να την φχαριστηθείς.











asos €67,60  (δες το εδώ)



Τώρα, για τις δραστηριότητες εντός συνόρων, έχω βρει εγώ φουστανάκια οικονομικά, όλα κάτω των 100 ευρώ, να κάνουμε την δουλειά μας, να μας μείνει και κάνα φράγκο στην τσέπη μπας και πάμε και διακοπούλες.














asos €77,46 (δες το εδώ)


Και μη νομίζεις, έχει περάσει και αυτό με τις γαμοτουαλέτες (τις τουαλέτες που φοράν οι αδερφές και οι μανάδες του ζευγαριού στους γάμους). Τα πράγματα έχουν γίνει πιο απλά. Άσε που έχουν καταργηθεί και οι εσάρπες και τι θα ρίξει τώρα η κουνιάδα στους ώμους, μου λες;












asos €91,55 (δες το εδώ)


Οπότε, όσο πιο απλό το φόρεμα, τόσο το καλύτερο. Το συνδυάζεις με ένα ωραίο ψηλοτάκουνο πέδιλο ή ακόμη – ακόμη και με flat σανδάλι να γλυτώσεις και τα τραμπαλίσματα και μη σου πω ότι… ρίχνεις και έναν Ησαΐα στο τσακίρ κέφι άνετα.







Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.















asos €91,55 (δες το εδώ)












asos €98,59 (δες το εδώ)













Bershka €29,99













Mango 69,99













Mango 89,99


























Zic Zac €69,90 (δες το εδώ)













Zic Zac €79,00 (δες το εδώ)


















































































































































































































  

Σχόλια