Cocktails on the beach



Άντε και το βρήκες το μαγιό των ονείρων σου, και άντε και πήρες. Νομίζεις ότι τελείωσες; Αχ, αγάπη μου… Βρε, με τι θα το φορέσεις για να πας στην παραλία; Με τίποτις παλιόμπλουζες, που έχεις να τις φορέσει έξω 5 χρόνια και βάλε; Κρίμας. Κρίμας, και σου έχω πράμα που σαλεύει και σε πολύ καλή τιμή…








Zara kimono €35,95


Ναι, βρε παιδάκι μου, δεν είπαμε να πάρεις το μεταξωτό κιμονό των 70 ευρώ και να σούρνεσαι μες τις άμμους. Δεν είπαμε… και δεν χρειάζεται. Δεν το θέλει ούτε ο θεός. Εκτός πια, κι αν κολυμπάς στον Asteras Beach ή κάνεις τις ηλιοθεραπείες  σου στις ξαπλώστρες του Semiramis. Τότε εντάξει. Παρ’ το… και σούρσου.








Πάντως δυο – τρία κουστουμάκια beachwear πρέπει να κάνεις, δεδομένου ότι στις διακοπές, με αυτά τα κουστουμάκια θα κυκλοφορείς στο νησί απ’ την ώρα που θα βγαίνεις για την πρωινή τυρόπιτα, μέχρι το ηλιοβασίλεμα που θα επιστρέφεις στο δωμάτιο με αλατισμένα μαλλιά και ξεροψημένο δέρμα, για να κάνεις ένα μπάνιο, να βάλεις τα καλά σου, και να ξαναβγείς στο καπάκι.











Και τι καλύτερη έμπνευση από τα δροσιστικά, τροπικά και έντονα χρωματικά των κοκτέιλ του καλοκαιριού που θα τα πίνεις στην υγειά σου και στην ομορφιά σου αφού δεν υπάρχει πλέον νησί που να σέβεται τον εαυτό του και να μην έχει τουλάχιστον ένα κοκτεϊλάδικο, κι ας είναι τέρμα κάτω στην άγονη γραμμή.













Το πορτοκαλί Bahama Mama (ρούμι, πορτοκάλι, ανανάς, γρεναδίνη) συνδυάζεται καταπληκτικά με παρεό με εξωτικά λουλούδια, γυαλιά ηλίου με κρύσταλλα - καθρέπτες και ψάθινο καβουράκι για την ηλιοπροστασία. Μπορεί να συνοδευτεί από μαγιό σε αποχρώσεις του γαλάζιου ή του λαδί.











Το Blue Hawaiian (ρούμι, blue curacao, ανανάς, καρύδα), στο χρώμα της γαλάζιας θάλασσας, ταιριάζει με denim σκισμένο σορτσάκι, σαγιοναρίτσα με τσαχπινιά στον πάτο και μεγάλη απύθμενη ψάθινη τσάντα. Μπορεί να συνοδευτεί από μαγιό σε αποχρώσεις του κίτρινου ή του φουξ.












Και τέλος, επειδή δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς mojito (ρούμι, σόδα, μέντα, λάιμ, ζάχαρη) μπορείς να συνδυάσεις το εθνικό μας πλέον ποτό με ένα beach dress σε πρασινάκι, αγαπημένο χρώμα των eighties, που φέτος κάνει μεγάλο comeback- comeback στο beachwear. Η ασορτί πετσέτα θαλάσσης είναι στα sos. Μπορεί να συνοδευτεί από μαγιό στα χρώματα του άσπρου και του μαύρου. Στανταράκι.















Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.










Achilleas €7,63











Achilleas €11,62










Achilleas €15,12










Bershka shorts €12,99










Bershka φόρμα €22,99










Bershka €14,99










Fullah Sugah €12,90










H&M kimono €29,99










H&M €12,99











H&M €9,95










H&M €9,95










H&M €9,99 










H&M €9,99










H&M €9,99










H&M €12,99











H&M €14,99











H&M €24,99











Ipanema €17,50











Ipanema €22,50











Migato











Oysho €12,99











Oysho €17,99











Oysho €17,99











Tezenis











Tezenis











Yamamay









Zara φόρεμα €19,95











Zara φόρμα €19,95











Zara €15,95











Zara €19,95






































 







 














 







 







 







 







 







 








 







 







 







 







 







 







 







 







 







 

Σχόλια

  1. Λάτρεψα καφτάνι μπλε (http://3.bp.blogspot.com/-6DXOurCgF1U/U6DEDYOGeiI/AAAAAAAA1Fk/7AudePZOqJ8/s1600/9.jpg) και κιμονό εμπριμέ (http://2.bp.blogspot.com/-4BQJ3-8dUeA/U6DD7zKaK5I/AAAAAAAA1DQ/meydH5nKz48/s1600/11.jpg)!!!!
    Καλά μπάνια να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου