Πυτζαμουλίνια



Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να κοιμούνται με σατέν πυτζαμουλίνια, με δαντελίτσες και τουλάκια, και το πρωί ρίχνουν στους ώμους τους το ασορτί ρομπάκι, βάζουν τα ποδαράκια τους μέσα σε παντοφλάκια που έχουν γούνινα πον-πον και τραβάν στην κουζίνα να πάρουν πράσινο τσάι φράουλα και carrot cake για πρωινό. Καλά όχι ακριβώς έτσι… αλλά ωραία θα ήταν… ακριβώς έτσι.






H&M shorts €12,99


Και υπάρχουν και άνθρωποι, που τα «πιτζαμουλίνια» είναι γι’ αυτούς άγνωστη λέξη. Πέφτουν στο κρεβάτι με ότι να ναι. Παλιά t-shirts, ξεχειλωμένες φόρμες, μπλουζάκια που τα «έπιασε» το πλυντήριο και τους έκανε μια τρυπούλα δίπλα στη λαιμόκοψη και που να τα ξαναβάλεις,… στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη, κοιμούνται με αυτά που φοράνε ήδη, με αυτά που πήγαν στην δουλειά, με αυτά που πήγαν για καφέ, με αυτά που μουτσουλίστικαν όλη μέρα στους δρόμους.










Intimissimi


Και είμαστε και μεις, που παλινδρομούμε (είμαστε δηλαδή παλινδρομιστές)  μεταξύ αυτών των δυο καταστάσεων, χωρίς όμως να έχουμε φτάσει στα άκρα, χωρίς carrot cake και πεταλουδίτσες πρωί πρωί. Και για να γίνω πιο κατανοητή, το έχουμε το negligée (κάτω κάτω στο συρτάρι), αλλά για να απαρνηθούμε το βαμβακερούρι το t-shirt που μας έχει γίνει πια crop top αλλά πολύ μας βολεύει πάραυτα, πρέπει να συμβεί κάτι… μεγάλο. Όπως, ας πούμε διακοπές σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Ή… ένας γκόμενος. Ή και τα δύο.









Oysho €25,99

Αλλά γιατί βρε φιλενάδα; Τι το φυλάμε το baby doll, το see through; Να το δώσουμε προίκα στα εγγόνια μας; Να Αδαμαντία μου,, πάρε και αυτό το sexy νυχτικάκι απ’ τη γιαγιά τη Μάντυ, και εύχομαι σε σένα κορίτσι μου να φανεί πιο… χρήσιμο; …Ε, όχι.














Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.













H&M κιμονό €19,99










H&M €14,99










H&M €14,99










H&M €19,99










H&M €19,99










Intimissimi













Intimissimi










Oysho €17,99










Oysho €19,99










Oysho €22,99










Oysho €22,99










Oysho €22,99










Oysho €25,99










Oysho €25,99








Oysho €29,99










Oysho €35,99










Oysho €39,99










Oysho €49,99










Tezenis










Tezenis










Yamamay €19,90










Yamamay €19,90


























 










 










 










 










 










 










 










 










 










 










 










 










 










 










 










 










 















Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου