Τι χειμώνας βαρύς



Ήρθε καλεσοmail, να πάμε στο showroom της H&M να δούμε τη συλλογή Studio Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014. Και όπως έχεις καταλάβει, εγώ κάτι τέτοια δεν τα χάνω, αφού η H&M είναι γνωστή για τη φιλοξενία και την περιποίηση που μας κάνει. Με τα κοκτεϊλάκια μας, τα μεζεδάκια μας, τα γλυκάκια μας… με τα όλα μας.



Πάμε λοιπόν, και τι να δούμε; Θηλυκά πλεκτά φουστάνια, δαντελωτά τοπ, δερμάτινα biker jackets, lingerie φορέματα και οικολογικές γούνες. Το μαύρο είναι το κυρίαρχο χρώμα.  Υπάρχει και το φωτεινό πορτοκαλί, αλλά την αδυναμία μου την ξέρεις.








Οι πούλιες ντύνουν τα μανίκια σε μπλούζες και φορέματα, και τα jeans έχουν σκούρες αποχρώσεις. Απ’ τα κομμάτια που ξεχώρισα είναι ένα παντελόνι - φόρμα στο χρώμα του σκούρου denim, απαλό και άνετο, και μια ολόσωμη φόρμα denim σε εφαρμοστή γραμμή.







Στα αντρικά, παίζει και εκεί πολύ το μαύρο και το γκρι χρώμα σε μάλλινα παλτό, biker jackets, δερμάτινα παντελόνια, πουκάμισα, πουλόβερ και παντελόνια φόρμας.













Οι συλλογή θα βγει στα καταστήματα αλλά και online τον Σεπτέμβριο.






Με τέτοια ρούχα πάντως... ο χειμώνας δεν προβλέπεται βαρύς. Να, δες και μόνη σου το βιντεάκι που έφτιαξα με τα χεράκια μου:










Μην πετάς τη μόδα στα σκουπίδια. 
Πήγαινε τα ρούχα που δεν χρειάζεσαι πια στο κατάστημα της περιοχής σου. 
Για κάθε τσάντα με ρούχα ή υφάσματα οικιακής διακόσμησης, 
θα πάρεις ένα εκπτωτικό κουπόνι για την επόμενη αγορά σου.






































 















Σχόλια

  1. να σου πω κατι? αλλα μην γελασεις...θα γινεις υπεροχη μαμα οταν το αποφασισεις..φαινεται στο προσωπο σου ..παρολο που δεν σε ξερω καθολου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου