Miss Dimel




Έχεις πιει το flat white σου στην πλατεία και όπως κατεβαίνεις την Αγίας Ειρήνης,για να πάρεις το μετρό απ’ το Μοναστηράκι, δεν υπάρχει περίπτωση το εκπαιδευμένο μάτι σου να μην πέσει σε μια μικρή βιτρίνα στα δεξιά του δρόμου. Θα σε τραβήξουν τα ανοιξιάτικα χρώματα, τα μοντέρνα ρούχα και τα κοριτσίστικα  αξεσουάρ. Δεν υπάρχει περίπτωση σου λέω να σου ξεφύγει.








Και ήρθε λοιπόν η ώρα να σου συστήσω τις misses Dimel, την Νάντια και την Δήμητρα, δύο υπέρκομψα κορίτσια που αποφάσισαν πριν έξι μήνες να ανοίξουν ένα μαγαζί με ρούχα και αξεσουάρ σε ότι πιο hot κυκλοφορεί στη street fashion.













Στη Miss Dimel λοιπόν θα βρεις την τελευταία λέξη της μόδας στα t-shirt αλλά και boyfriend jeans για να τα συνδυάσεις. Chic φουστάνια για «καλές» περιστάσεις, pencil και τούλινες φούστες, αλλά και ρομαντικές μπλούζες με λεπτομέρειες από δαντέλα.




Τοπ €14,00 και φούστα €32,00
κολιέ Miss Dimel €28,00



Τα εντυπωσιακά κολιέ είναι από τα χεράκια των κοριτσιών και δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν ασυγκίνητη με την μαγική τους ιδιότητα να μεταμορφώνουν ένα απλό t-shirt  σε glam βραδινή επιλογή… με το που το ακουμπήσουν.








Στη Miss Dimel θα βρεις επίσης πολύ ωραίες τσάντες και chutches, σε μοντέρνα και χαρούμενα σχέδια σε όλες τις αποχρώσεις των ζαχαρωτών, για να έχεις ένα ολοκληρωμένο outfit, είτε casual, είτε πιο επίσημο  και όλα αυτά  σε πολύ καλές τιμές. Αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι, μη διστάσεις να ρωτήσεις τις misses Dimel. Θα χαρούν πολύ να σε εξυπηρετήσουν.




Τσάντα €45,00








Miss Dimel
Αγίας Ειρήνης 10, Αθήνα
Τηλ.: 2155517818 - 6976929434






πρώτη φωτογραφία:T-shirt €25,00 και φούστα tutu €25,00 
κολιέ MIss Dimel €33,00 







Φόρεμα €48,00 και τσάντα €23,00










































































Crop top €19,00 και φούστα €25,00
τσάντα €23,00


















Κολιέ Miss Dimel €12,00


















T-shirt €20,00 και παντελόνι €37,00









Τοπ με καρδούλες €17,00 τοπ πλεκτό €22,00
κολιέ 
Miss Dimel €18,50






















Σχόλια

  1. Όλα είναι πολύ όμορφα.. μπράβο στα κορίτσια :)
    Ένα μπράβο και σε σένα για την παρουσίαση φυσικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τόσα υπέροχα, ειδικά τα κολιέ είναι απίστευτα! Μπορούν να μετατρέψουν το πιο casual look με μοναδικό τρόπο! Το μαγαζί πολύ όμορφο και τα κορίτσια εξίσου κοκέτες! Κρίμα να μην είμαι από Αθήνα να κάνω μια έφοδο στο μαγαζί.. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι τέτοιες ώρες τσατίζομαι που είμαι Θεσσαλονίκη !
    xo
    Melina
    www.amuseinu.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου