Meet market




Αποκλείεται να μην ξέρεις το meet market, αποκλείεται. Γιατί πρόκειται για μια γιορτή, για ένα πάρτι που γίνεται μία φορά το μήνα και  κρατάει ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο και έχει φοβερές δημιουργίες και προϊόντα, φαγητά, ποτά και φυσικά πολύ-πολύ μουσική. Μα τι πάρτι θα ήταν χωρίς μουσική, μου λες;





Teever

Διοργανώνεται πάντα σε πολύ ωραίους χώρους, όπως σε αυτόν του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, που έχει έναν καταπληκτικό κήπο… άλλο να στο λέω και άλλο να τον δεις. Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν φυσικά τα ρούχα. Νέοι, «φρέσκοι» σχεδιαστές, με χαρακτηριστικό προσωπικό ύφος, ποιοτικά υφάσματα και πολύ καλές τιμές. Δηλαδή, με €55,00 ευρώ βρήκα εγώ φουστανάκι σένιο, από πολύ καλή ποιότητα βαμβάκι, που με ένα ψηλοτάκουνο chunky πέδιλο το φοράω σε βάφτιση, και με μια μπαλαρίνα το φοράω… όποτε θέλω. Άσε που δεν παίζει να πετύχω και άλλη με το ίδιο.





otkutur






Στο meet market βρήκα επίσης υπέροχα χειροποίητα σανδάλια που είναι φέτος πολύ στη μόδα. Τόσο, που υπάρχουν και «νυφιάτικα». Ναι, τόσο. Σε καταπληκτικά χρώματα, με φυσικά υλικά, δεν έχουν καμία σχέση με τα «τουριστικά» που ήξερες.  




Lifelikes handmade creations








Τα υπέροχα καλλυντικά με τα λαχταριστά αρώματα, και τα άκρως καλοκαιρινά μπιζού δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου τραβήξουν την προσοχή. Πάντως, και να μη θες να ψωνίσεις, το meet market είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να περάσεις λίγες ώρες από το σαββατοκύριακό σου. Το περιβάλλον είναι «εξωτικό», ο κόσμος χαλαρός, οι μουσικές καταπληκτικές, και αν μπορέσεις να συγκρατηθείς και να μη δοκιμάσεις από τις τόσες λιχουδιές που υπάρχουν…  μπα, δεν παίζει.





Ast products





Το επόμενο ραντεβού είναι για τις 7 & 8 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη, Πειραιώς 100 στο Γκάζι.















Sofia Koutsoukou








Electricity








zooms fabrica








zooms fabrica








Marblellus
(διακοσμητικά από μάρμαρο)








solfull








Stories2wear









Ast products











otkutur















Teever








ateniesipercaso
(τσάντες)








fashionbox bijoux

































Anna Economou 
















Μουσικάρες









Οι διοργανωτές του Meet Market
Άλισον Δαμιανού, Ολυμπία Χριστοφορίδου και Γιάννης Μελίκογλου







Στο κλίμα των ημερών, ψηφίσαμε τους τρεις συμμετέχοντες
που μας εντυπωσίασαν πιο πολύ.

  

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου