Τίγκα στην τρύπα



Ναι!  Laser cut το λένε τώρα. Εμείς στο χωριό μου, στα τιμημένα Λαγκάδια, κοφτό το ξέραμε και ήτανε πολύ της μόδας, ειδικά στα είδη προικός και στα τραπεζοκλοινο-σκεπασματα.  Σου λέει, αν δεν είχες τα κοφτά σου… στεφάνι δεν έβαζες. Ε, κάτσε βρε φιλενάδα να πάρω μια μπλούζα «κοφτή», μια τσάντα… κάτι, μπας και δω και γω χαΐρι και προκοπή.




Ναι, ναι, στα παπούτσια υπάρχει το σχέδιο χρόνια τώρα. Είχε ξεκινήσει με τα «καλοκαιρινά» ankle booties, αυτά που είναι και διάτρητα και peep-toe, και έχει προχωρήσει σχεδόν σε όλα τα είδη υποδήματος. Πάντως είτε ψηλοτάκουνα είτε flat, ένα ζευγάρι τρυπητά πεδιλάκια φοριέται  ωραιότατα με μονόχρωμες ολόσωμες φόρμες ή skinny παντελόνια. Ωραιότατα.








Και το εργάκι πήγε καλά, και είπαν να το γυρίσουν και σε… τσάντα. Οι μεγάλες οι “shopper bags” κυκλοφορούν πολύ. Τίγκα στην τρύπα να μπαίνει αέρας… να βγαίνει αέρας… να υπάρχει μια κίνηση… Ενδιαφέρον έχουν και οι laser cut φάκελοι παύλα clutch που έχουν βγει στην κυκλοφορία, γιατί είναι όσο να πεις διαφορετικοί και ασυνήθιστοι και ταιριάζουν και με «καλό» -τύπου βάφτιση- look, αλλά με πιο casual – τύπου boyfriend και σανδάλι για χαλαρή νυχτερινή έξοδο – look.












Στα ρούχα τώρα, καλές οι μπλούζες με τις τρυπούλες και τα δερμάτινα σορτσάκια με την laser cut ταμτέλα … αλλά σαν τις φούστες τίποτα. Ωραίες, ιδιαίτερες. Με τις διαφάνειές τους, τα μοντέρνα τους  χρώματά, ούτε πολύ στενές, ούτε πολύ κοντές, φοριούνται εύκολα με ένα ζευγάρι κλασσικά δερμάτινα ψηλοτάκουνα σανδάλια.









Μην πάρεις φόρα και κάνεις total laser cut outfit… και παπούτσι, και τσάντα, και ρούχο. Ένα – ένα τα «κοφτά» και  με ρέγουλα. Και επειδή είμαστε και νοικοκοιροκόριτσα και δεν πετάμε τίποτα, όταν περάσει η μόδα, του πατάμε μια ψαλιδιά στη ραφή και… έτοιμο το σεμεδάκι το runner για την τραπεζαρία.






Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.












Bershka €22,99 







Bershka €25,99







Fullah Sugah €24,90







Fullah Sugah €59,90






Mango €17,99







Mango €22,99







Mango €29,99







Mango €39,99







Sisley







Sisley 







stradivarius €29,95







stradivarius €29,95







stradivarius €29,95







Zara €29,95







Zara €49,95







Zara €49,95






Zara €49,95






Zara €59,95







Zara €69,95 (φούστα)





















































































































































































Σχόλια

  1. Αλλάζω συκώτι με τη πένα σας μαντάμ! Πάντως μεσ’ το μυαλό μου είσαι έτσι; Αυτό το laser dance πως το λες, έχει μπει στη λίστα μου για φούστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδιαίτερο στυλ και πολύ όμορφο.. Σε τσάντα είναι θεϊκό!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τελευταιο παπουτσι που το βρισκουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στείλε μου ένα inbox μήνυμα στο facebook να σου στείλω παρόμοια. Για συγκεκριμένο δεν ξέρω. Πάντως... είναι πολύ ωραίο...
      <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου