Μπικίνια και… μπικικίνια


Πώς περάσαμε το σαββατοκύριακο; Την κάναμε την βουτιά μας; Την κάναμε; Ελπίζω τουλάχιστον να άπλωσες το κορμί σου το φιδίσιο σε μια ξαπλώστρα, σε μια ψάθα, απάνω σ’ ένα βότσαλο βρε αδερφέ, να μαζέψει λίγο ήλιο.






Calzedonia




Άντε βρε φιλενάδα, να πιάσει η ζέστη, να φοράμε τα μαγιό μας, τις σαγιονάρες μας, να απλώνουμε τα αντηλιακά μας και να σκάμε στη Βουλιαγμένη και στον Άλιμο σαν άλλες βραζιλιάνες. Γιατί; Καλύτερη είναι η Copacabana;




















Φέτος τα μαγιό είναι λίγο πολύ όπως πέρσι. Τα κλασσικά τριγωνάκια δεν τα κουνάει τίποτα, τα μπαντώ (bandeau) συνεχίζουν ευτυχώς να υπάρχουν, γιατί πολύ με έχουν βολέψει, κρόσσια, βολάν, floral, ρίγες και ολόσωμα με σέξι «κοψίματα» έχουν κατσικωθεί για τα καλά.













Αυτό που παίρνει τα πάνω του σιγά – σιγά και μ' ανησυχεί είναι το animal το print, που τι δουλειά έχει το τσιτάχ στην παραλία πες μου. Αλλά έτσι είναι. Μόδα είναι και γυρίζει και ποια είμαι εγώ που εναντιωθώ στην τάση; Όταν μου τα φόραγε η μάνα μου στα nineties ήταν καλά; Γιατί έτσι μεγάλωσα εγώ, με nesquik και animal print. Το nesquik κόβεται, το animal print… ποτέ.















Oysho €16,99

Ευτυχώς, η μόδα που θέλει άλλο πάνω, άλλο κάτω συνεχίζεται και έτσι μπορούμε να ανανεωθούμε αγοράζοντας μόνο το ένα από τα δύο και να το συνδυάσουμε με πιο παλιό. Ειδικά με ένα μαύρο σλιπ… μπορείς να κάνεις θαύματα. Εκτός του ότι μπορείς να το συνδυάσεις με ότι μονόχρωμο τοπ τραβάει η όρεξή σου, μπορείς να το φορέσει και με ριγέ άσπρο – μαύρο, και με floral, και με πουά. Όρεξη να ‘χεις να συναλλάζεις.







Αν είσαι τυχερή και έχεις γράψει ώρες στα δοκιμαστήρια, τότε ξέρεις πιο μαγιό είναι ιδανικό για σένα. Αν όμως δεν ξέρεις, πάρε τον χρόνο σου, την υπομονή σου και έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι την γνώμη του (όχι τον γκόμενο προς θεού, δεν είναι αυτός για τέτοιες δουλειές) και άντε... καλό βόλι.







Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.










Bershka €12,99









Bershka €14,99









Bershka €19,99









Bershka πετσέτα €15,99








Bershka €22,99









Bershka €22,99









Bershka €22,99









Bershka €25,99












Calzedonia









Emmanuela swimwear










Emmanuela swimwear










H&M 4,95










H&M 14,95 (το πάνω)










H&M 24,95










H&M πάνω €4,95 & κάτω €4,95










H&M πάνω €9,95 & κάτω €9,95










H&M πάνω €14,95 & κάτω €9,95 










H&M πάνω €14,95 & κάτω €9,95 










H&M €9,95










H&M €19,95










H&M €12,95
















Mango, πάνω €22,99 & κάτω €17,99










Neni's Bikinis










Neni's Bikinis












Oysho €11,99










Oysho €11,99










Oysho €14,99












Pink Sands €139,00










Pull&Bear €9,99










Pull&Bear €19,99










Sugarfree €12,90 (το κάτω)










Sugarfree €24,90 (το πάνω)










Sugarfree €24,90 (το πάνω)










Tezenis










Tezenis










V-Destination








Yamamay €59,90






Yamamay πάνω €25,90 & κάτω €16,90




















































































































































































Σχόλια

  1. ΜΑΝΤΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ)ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΜΑΓΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι και να πνιγούμε :D . Και η Μπάρμπα "ελληνικό" σώμα έχει, με τις καμπύλες της, με τα πάνω της, με τα πίσω της.... και είδες. ΧΑΜΟΣ. Πρέπει να δοκιμάσεις, και να βρεις αυτό που σε βολεύει κυρίως. Αν, ας πούμε έχεις στήθος, μπορεί να σου πηγαίνει ένα στράπλες μπαντώ... αλλά να μην αισθάνεσαι "σιγουριά". Πάντως, υπάρχουν στράπλες που "αντέχουν"... Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Θα το καταλάβεις απ΄τον καθρέφτη σου... και την αυτοπεποίθησή σου.
      Πολλά πολλά φιλιά <3 <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου