Lemon... πάει



Το κιτρινάκι φέτος… μη σου πω ότι είναι το νέο nude – μεγάλη κουβέντα, το ξέρω, αλλά παίζει.  Το νου σου, για το απαλό, το λεμονί, όχι το έντονο και το neon. Δηλαδή, και τα έντονα  φοριούνται μη νομίζεις, αλλά όχι όμως σαν το pale. Σαν το pale το λεμονί φέτος… τίποτα.





Σε φουστάνια και σε γόβες, αλλά και σε λοιπά αξεσουάρ, όπως τσάντες και statement necklaces, το λεμονί θα ταιριάξει πολύ με το σταρένιο δέρμα σου, ιδανικά αν έχεις και καστανά μαλλιά, αν και δεν νομίζω ότι το ξανθό το σαντρέ θα το χαλάει και ιδιαιτέρα.






Πώς να το ταιριάξεις;



Με μαύρο
Ένα ρούχο, ή ένα αξεσουάρ σε κιτρινάκι, φωτίζει καταπληκτικά ένα μαύρο σύνολο. Σκέψου, ένα μαύρο leather παντελόνι πώς μπορεί να αποκτήσει «ανοιξιάτικη διάθεση» μόλις φορεθεί με ένα λεμονί σακάκι.













Με μπλε
Πώς του πάει το μπλε… δεν φαντάζεσαι. Εμένα, μου έχει κολλήσει στο μυαλό να συνδυάσω denim πουκάμισο με κίτρινο statement κολιέ, αλλά και ακόμη με ένα φουστάνι σε κίτρινη απόχρωση μπορεί να φορεθεί με μπλε παπούτσι και τσάντα, αντί για τα αντίστοιχα αναμενόμενα μαύρα, έτσι για να κάνεις την διαφορά.











Με ροζ κουφετί
Το πιο πιθανό, είναι να έχεις ένα ροζ κουφετί παντελόνι από τα πέρσι , το οποίο και φυσικά θα το φορέσεις και φέτο και ένα ζευγάρι λεμονί μυτερές γόβες είναι το κλειδί για να πετύχεις το πιο in fashion outfit της σεζόν. Οι δύο παλ αποχρώσεις τα βρίσκουν μεταξύ τους μια χαρά σαν να είναι γεννημένες η μία για την άλλη τέλος.












Με μαρινιέρα
Η πάντα κλασσική μαρινέρα, η μπλούζα με τις μπλε σκούρες ρίγες που οφείλουμε να έχουμε όλες ως φόρο τιμής στην Coco - εγώ όχι ακόμα το ομολογώ, σκοτώστε με – βρήκε το alter ego της σε ένα λιμονί παντελόνι, που μπορεί να φορεθεί για πολύ σικάτες καθημερινές casual εμφανίσεις προσθέτοντας ένα ζευγάρι flat παπούτσια.











Και πού να μαυρίσουμε κιόλας…







Axel accessories €46,00













Bershka €17,99













BSB €79,90












Fullah Sugah €6,90












Fullah Sugah €12,90












Fullah Sugah €14,90












H&M €34,95












H&M €39,95












Mango €29,99












Mango €29,99 












Migato












Pull&Bear 39,99












Pull&Bear €19,99












Sante €79,00 












Sante €79,00 












stradivarius €9,95












stradivarius €25,95 












stradivarius €29,95












Tsakiris Mallas €89,00












Zara €49,95












Zara €35,95












Zara €49,95












Zara €49,95


































































































































































































































































Σχόλια

  1. Μου αρέσει σε όλα το κίτρινο! Έχω γόβες, φόρεμα και δεν θα με χάλαγε καθόλου το παντελόνι από τα Berska (οικονομικότατο!)
    Και σε σακάκι θα το φορούσα! Είναι πολύ φωτεινό και σικ χρώμα! Αλλά η εκδοχή που προτείνεις κι εσύ, οι πιο απαλοί τόνοι και λίγο προς το μουσταρδί όχι το έντονο νέον.
    Ωραίες εικόνες για έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου