Dolce… καμπάνα



Λες, βρε φιλενάδα, να έρθει ο καιρός που τα παντελόνια – καμπάνα θα είναι και πάλι super trend; Γιατί αυξάνονται και πληθύνονται τα κρούσματα… εεε, τα συγκεκριμένα παντελόνια στα ράφια των μαγαζιών, και έχω μπει σε σκέψεις.








Toi&moi €69,00
Νομίζω ότι υπάρχουν τρία τινά:

Το ένα είναι ότι τις μισείς, τις σιχαίνεσαι, δεν θέλεις να τις βλέπεις. Τα seventies είναι το χειρότερο σου, και δεν ντύθηκες ποτέ χίπισσα τις απόκριες. Εντάξει, σεβαστό. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να φοράς τα skinny και να προετοιμάζεσαι σιγά – σιγά για το μεγάλο comeback, μη σου ‘ρθει ξαφνικό.










H&M €39,95




Το δεύτερο είναι να είσαι σαν και μένα, όπου φυσάει ο άνεμος πάω, και κάτσε να το δούμε και αυτό αν μας πάει, και not bad, και τσούκου τσούκου το οικειοποιείσαι το trend χωρίς να καταλάβεις. Δικιά μας είσαι και συ.










Pepe Jeans


Το τρίτο είναι να σου αρέσουν τα παντελόνια καμπάνες από πάντα. Δεν πα να λέω εγώ για skinny, για baggy, για chinos, να μαλλιάζει η γλώσσα μου, τίποτα, το χαβά σου εσύ. Μπράβο φιλενάδα, σου βγάζω το καπέλο. Σταθερός άνθρωπος, όχι σαν μερικές μερικές που παρασύρονται, όνομα (Μάντυ) και μη χωριό (Λαγκάδια).







Τώρα, πώς θα το έβαζα εγώ το παντελόνι - καμπάνα; Με πλατφόρμα. Φοριέται βέβαια και με γόβα, αλλά δεν το έχει συνηθίσει ακόμη το μάτι μου. Οι denim καμπάνες που είναι πιο casual μπορούν να συνδυαστούν με t-shirt αλλά και δαντελένια τοπ. Από πάνω καλύτερα να βάλεις ένα μακρύ πανωφόρι που να φτάνει στο ύψος του μηρού, και μην το φορέσεις με flat για κανένα λόγο. Βγαλτ’ το απ’ το μυαλό σου τελείως. Δεν παίζει, δεν υπάρχει, δεν υφίσταται.










Mango €29,99 



Αντιθέτως οι πιο «καλές» καμπάνες, οι υφασμάτινες, που στο χωριό μου (Λαγκάδια είπαμε) τις λένε παντελόνες, πάνε και με flat. Τις κάνει πιο… σοφιστικέ η μπαλαρίνα, κατάλαβες;












P.S. I love you: Για τη Νατάσα που τις λατρεύει.




\






Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.













BSB 79,90





















\
H&M €39,95










H&M €39,95










H&M €39,95










Mango €29,99














Mango €39,99 










Mango €39,99










Mango €39,99










Mango €39,99










Pepe Jeans 










Stradivarius €25,95










Stradivarius €29,95











Toi&moi €69,00












Toi&moi €79,00 










Zara €35,95










Zara €35,95















































































































































































































































































Σχόλια

  1. Τέλεια! Τρέχω να σκαλίσω στην ντουλάπα να τα βρώ. Το ήξερα ότι θα ερχόταν πάλι η σειρά τους ! Μου αρέσουν πολύ, ειδικά με 12ποντες μυτερές γόβες για classic εμφανίσεις και με πλατφόρμες για άνεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου