Candy Candy bags


Τις βλέπω στις βιτρίνες και στα ράφια… και μου τρέχουν τα σάλια. Έχουν τα χρώματα των ζαχαρωτών και σίγουρα κάτι απ’ τη γλύκα τους. Ευτυχώς αυτές όμως ομορφαίνουν… δεν παχαίνουν!





Bershka €25,99


Το τι έχω τραβήξει φιλενάδα τόσους μήνες να μην υποπέσω στον πειρασμό των marshmallows… δεν λέγεται. Μιλάμε για εσωτερική πάλη επιπέδου τιτανομαχίας. Αλλά σε αυτές τις τσάντες με τα ανοιξιάτικα χρώματα , πώς μπορείς να αντισταθείς; Εδώ σε θέλω. Γιατί μην τις βλέπεις έτσι χρωματιστές και τις φοβάσαι. Όχι. Συνδυάζονται πανεύκολα.











Με όλα τα jeans σου
Από skinny μέχρι boyfriend, τα jeans σε κλασσικά χρώματα (blue, ξεβαμμένο, άσπρο, μαύρο) δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτές  τις τσάντες. Όπως επίσης και τα jeans που είναι και αυτά σε παλ αποχρώσεις. Δηλαδή, έχεις μια τσάντα σε ροζ χρωματάκι. Έχεις και ένα skinny jeans σε mint απόχρωση, βάζεις από πάνω ένα t-shirt σε λευκό και είσαι super. Μη το δοκιμάσεις με κόκκινο παντελόνι. Θα χάσεις τον χρόνο σου.












Με total black
Είναι πρωί, ώρα επτά, και βαριέσαι, και δεν ξέρεις τι να βάλεις. Μα για τέτοιες δύσκολες ώρες είναι το μαύρο το ριχτό το φορεματάκι. Βάζεις τα flat σου παπουτσάκια και ένα denim ή ένα μαύρο leather jacket, και όλο αυτό το φωτίζεις με την πιο χαρούμενη τσάντα του κόσμου.










Με παπούτσια σε παλ αποχρώσεις
Ο κανόνας «τσάντα – παπούτσι στο ίδιο χρώμα» δεν υπάρχει πια, μας έχει αφήσει χρόνους. Έχεις ας πούμε να πας σε ένα cocktail party, ή… πιο σπάνιο βέβαια αλλά συμβαίνει καμιά φορά, σε μια βάφτιση κυριακάτικο και μεσημεριάτικο μαζί, και θες να βάλεις τις γόβες σου τις λεμονί τις παλ και το δαντελωτό το φουστανάκι σου το μπεζ. Ε και βεβαία πάει η τσάντα σου η placid blue.  Βάλε και ένα statement που συνδυάζει όλες αυτές τις αποχρώσεις… και έδεσε το… candy.













Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.














Accessorize €34,90 








Axel accessories €46,00








Axel accessories €56,30
















Doca €54,80








Folli Follie €165,00









Fullah Sugah €44,90








Fullah Sugah €46,90








Fullah Sugah €49,90








Fullah Sugah €49,90








H&M €14,95








Migato








Nak €160,00









Stradivarius €17,95








Tsakiris Mallas €95,00

















Zara €39,95 








Zara €39,95 








Zara €39,95 








Zara €79,95











































































































































































































































































 
























Σχόλια