Πεδιλάρες




Ναι, εγώ θα τα φόραγα από τώρα. Γιατί; Ποιον θα φοβηθώ; Τον Μουτσινά; Θα έκανα ένα ξεγυρισμένο πεντικιούρ, θα έπαιρνα και ένα ζευγάρι σε ροζ νασαςζήσειημπέμπα που με έχει καψώσει, γιατί μη νομίζεις μαύρο έχω, και όποιον πάρει ο χάρος.






Sante €85,00

Όχι έτσι μωρέ, τι με πέρασες καμιά τρελή να χαροπαλεύω στα αθηναϊκά πεζοδρόμια με την τακούνα μέρα μεσημέρι; Λέμε, αν έχω να πάω κάπου. Κάπου καλά. Πάσχα έρχεται. Μια επίσκεψη, μια Ανάσταση, ένα event, ένα opening, κάτι θα σκάσει.









Migato

Έχω μια ψηλόμεση μαύρη φούστα «τουλίπα», και με ένα άσπρο t-shirt να τη βάλω, και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα από κάτω, μια χαρά θα είμαι. Αυτό το outfit είναι για medium εκδηλώσεις. Ούτε πολύ καλές, ούτε πολύ casual. Για μια βάφτιση, ας πούμε, μια λυρική, ένα θέατρο. Σε πιο καλό, έχω μαύρο (χε, τι άλλο;) στενό, μίνι φόρεμα, τίγκα στην πούλια, που όπως καταλαβαίνεις, είναι για πιο γκράντε περίσταση, γάμο, όσκαρς, πούλιτζερ και βάλε.








Tsakiris Mallas €79,00
Για την περίσταση «θέλω βγω, να πιω ένα ποτό γιατί μου πέτυχε το μαλλί στο κομμωτήριο» (γιατί; Εμένα, μου συμβαίνει) θα βάλω skinny ή boyfriend jeans, το leather jacket μου για να κάνω το σύνολο πιο rock και θα βγω… ούτε too much ούτε too casual. Τόσο… όσο.







H&M €79,95

Τώρα που θ’ αδυνατίσω κιόλας… θα φορέσω επιτέλους και εκείνη την παντέρμη την leather την pencil. Ναι φιλενάδα, βρίσκομαι αισίως στην δεύτερη εβδομάδα διατροφής και σε πολύ καλό δρόμο, αφού έχω σταματήσει πλέον να βλέπω παγωτά στον ύπνο μου και είμαι τελείως αποφασισμένη να πετύχω γιατί ο διαιτολόγος μου είναι κούκλος και θέλω να του κάνω καλή εντύπωση. Βεβαίως και έχω κίνητρο ισχυρότερο από το μπικίνι. Έξι κιλά είναι αυτά. Δεν είναι παίξε – γέλασε.











Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.













Casadei, Καλογήρου










Gianvitto Rossi, Καλογήρου












Mango €49,99 










Mango €59,99










Migato










Migato











Sante €85,00




















Stradivarius €29,95










Stradivarius €35,95











Zara €35,95










Zara €35,95











Zara €49,95











Zara €59,95



































































































































































































































































Σχόλια

  1. geia sou mandy uperoxo to thema!!!! exw aspomayri oloswmi forma me ti pedilo mporw na to syndiasw gia kalo alla kai gia pio aplo style????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα τη φόραγα με μαύρο πέδιλο (ε, καλά τώρα...) και για πιο casual θα την φόραγα με flat μαύρο πέδιλο (αλλά πιο καλοκαίρι).
      Αν θες μπορείς να μου στείλεις inbox στο facebook φωτό την ολόσωμη.
      Φιλιά πολλά πολλά πολλά <3

      Διαγραφή
  2. τα λατρυω!! τα θεωρω απο τα πιο σικατα και κομψα παπουτσια!! να ρωτησω ομως.. μηπως γνωριζουμε τη μαρκα αποτα πεδιλα του εξωφυλλου? τα ερωτευτηκα πριν καν ανοιξω το αρθρο!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου