Με την κιλότα έξωΕμείς στο χωριό μου, από πέρσι που τα πήραμε χαμπάρι, culotte shorts τα λέμε και συνεννοούμαστε.
 - «Τι θα φορέσεις αύριο στο event του Platanos café;»
«Α, αύριο αγάπη μου θα βάλω κιλόττ σόoρτς, γιατί έχω κάνει και wax στη γάμπα και είναι ευκαιρία»Μπορεί να είναι σορτσάκι, αλλά δεν του φαίνεται με την πρώτη ματιά. Αν το δεις από μπροστά μπορείς να ορκιστείς ότι είναι μίνι και μάλιστα super. Αν το δεις από πίσω… ειδικά τ΄ αγόρια παθαίνουν μια σύγχυση. Too complicate γι’ αυτούς. Βγαίνει κυρίως σε σχέδιο με πιέτες και σε σχέδιο με μύτες το οποίο και προτιμούν τα fashion icon του εξωτερικού street fashion.

Πώς φοριέται;
Ένα απλό t-shirt και είναι κάτι παραπάνω από ΟΚ, στ’ ορκίζομαι. Εσύ όμως θες κάτι πιο «καλό»; Βεβαίως. Μπορείς να το βάλεις με μια πουκαμίσα, ξέρεις απ’ αυτές με τις διαφάνειες. Επίσης, ένα βαμβακερό σακάκι σε ανοιξιάτικη απόχρωση μπορεί να δώσει εύκολα αυτό το κάτι «κυριλότερο» ότι και να φοράς από μέσα.

Σίγουρα τα λιτά και απέριττα πέδιλα είναι ότι καλύτερο για τα culotte shorts, αλλά όχι γι’ αυτή την ώρα με τον βροχερό καιρό και τις καταιγίδες- έκπληξη. Έτσι, ώσπου να δώσει το ΟΚ η Σούζη η μετεωρολόγος η θεά, τα κλειστά μποτάκια στο ύψος του αστραγάλου είναι μια χαρά.
Τώρα, για «υψηλές» εξόδους, οι ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες (και όχι οι peep-toe, θα με υποχρεώσεις) είναι υπέροχες με τα «μίνι σορτσάκια» τα οποία είναι ο ορισμός της φράσης «από μέσα άνεση, απ’ έξω εμφάνιση». Όχι όμως ότι δεν πάνε και με απλές μπαλαρινούλες, για καθημερινό casual outfit. Όχι, μια χαρά πάνε. Και με slip-ons πάνε και με κομψές, δαντελέ εσπανρίγιες πάνε. Και τώρα που θα καλοκαιριάσει – γιατί δε μπορεί… θα καλοκαιριάσει – και με flat πεδιλάκια πάνε.
Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.Bershka €14,99
Bershka €24,99

Mango €29,99Pull&Bear €15,99Pull&Bear €22,99Stradivarius €17,95Stradivarius €19,95Stradivarius €19,95Stradivarius €19,95Stradivarius €19,95Stradivarius €22,95Stradivarius €25,95Toi&moi €44,90Zara €29,95Zara €29,95Zara €35,95Zara €35,95Zara €35,95
 

 

 
 
 
 
 Σχόλια