Τι λατρεύει να φορά η Σάρα η Τζέσικα η Πάρκερ;






Ξέρεις τι αγαπάει πραγματικά η Σάρα η Τζέσικα η Πάρκερ; Όχι, δεν είναι τα Manolo. Ούτε τα Chimmy. Εγώ θα σου πω, που είμαι παρατηρητικιά και το έχω προσέξει. Το γκρι το τζιν της αγαπάει. Μάλιστα. Δεν το βγάζει με τίποτα. Πετσί του πετσιού της έχει γίνει. Τι, δεν πιστεύεις; Κοίτα πιο κάτω να δεις πόσες φωτό βρήκα με την καλή σου, να το αξιοποιεί στο έπακρο το παντελονάκι.








Ε, δεν μπορεί, σκέφτηκα, ολόκληρη Σάρα, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Και εντάξει, αυτή το φοράει all over the year, του σηκώνει και τα μπατζάκια, ρίχνει από πάνω ένα παλτό, ένα leather jacket, ένα κάτι, βάζει και το ανάλογο παπούτσι, μπαλαρίνα για να πάρει τα δίδυμα απ’ το σχολείο, ankle booties στα δυνατά κρύα, αλλά για τα γύρω- γύρω τα κοντινά… ανεβαίνει και στο ψηλοτάκουνο.














Για εμάς εδώ τώρα, που μας έχει πιάσει η άνοιξη και θέλουμε να το ξανοίξουμε λίγο το σκούρο, τα jeans τα γκρι μπορεί να βοηθήσουν στη μεταβατική αυτή περίοδο που νιώθεις ότι το λευκό είναι too much αλλά και το blue black… πολύ χειμωνιάτικο βρε παιδάκι μου. Έρχεται το γκρι και κρατά τις ισορροπίες.











Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η Σάρα για ένα casual look βγαλμένο απ’ τη ζωή (της). Kαι να ήταν η μόνη… θα αδιαφορούσα να είσαι σίγουρη αλλά εδώ έχει πλημμυρίσει η street fashion. Δεν κρύβεται πια. Όλες το έχουν βάλει.












Αμ, το άλλο; Πέρα από το total grey, τα γκρι jeans συνδυάζονται πολύ όμορφα με έντονα χρώματα. Με μπλε, φούξια, κίτρινο, αλλά και με παλ αποχρώσεις όπως ροζ, γαλάζιο και λαχανί ανοιχτό. Και με το κατάλληλο παπούτσι, αααχ, κάνεις ένα casual chic… άλλο πράγμα, τύφλα να ‘χει η η Σάρα η Τζέσικα η Πάρκερ.











Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.






 
Bershka €12,99 









Diesel €180,00










H&M €29,95










Mango €29,99










Mango €29,99










Mango €39,99










Pepe Jeans










Pepe Jeans










Pull&Bear €17,99










Pull&Bear €35,99










Shana €16,99










Sisley €79,95










Toi&moi €59,00










Zara €29,95










Zara €35,95










Zara €35,95










Zara €49,95










Zara €49,95







































































































































































































































































































































































Σχόλια

  1. Ωραίο το γκρι τζιν και κάνεις ατέλειωτους συνδυασμούς! Το φοράω συνεχώς στην δουλειά, με έχει βολέψει πάρα πολύ. Κάτι ξέρει η Jessica!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου