Black tie party




Black tie party έγραφε η πρόσκληση και έβαλα και εγώ την πούλια και τον αυγερινό απογευματικάτικα, γιατί αν δεν το βάλω το στραφταλίζον το φουστάνι σε black tie party, πού θα το βάλω; Πήρα και τη Νεκταρία, αναγνώστρια του blog που απάντησε πρώτη στην πρόσκληση που έκανα στο facebook, και να σου οι καλές σου να κατηφορίζουμε την Ερμού για το νεοκλασικό της H&M.







Το πάρτι έγινε για τις νέες, ανοιξιάτικες συλλογές Conscious Exclusive και Conscious που θα βγουν στα μαγαζιά στις 10 Απριλίου. Η συλλογή Conscious Exclusive είναι μια ειδικά σχεδιασμένη συλλογή περιορισμένης έκδοσης, φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υφάσματα και θα βγει μόνο σε 150 καταστήματα παγκοσμίως, αλλά και online. Όπως καταλαβαίνεις, περιλαμβάνει «καλά», κυρίως βραδινά  ρούχα, όμορφα και ιδιαίτερα, σε πολύ καλές τιμές, αλλά όποια πρόλαβε την exclusive είδε.
Η συλλογή Conscious πάλι, έχει πιο χαλαρό και casual στυλ, και θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα H&M, και online κλασσικά.











Και τι το ιδιαίτερο έχουν αυτές οι δύο συλλογές;  Θα σου πω αμέσως. Χρησιμοποιούν αειφόρα υλικά. Μάλιστα, κυρία μου. Και επειδή δεν ήξερα τι θα πει «αειφόρα», κάτσε να σου πω τι είναι που το έψαξα. «Αειφορία» λοιπόν είναι όταν παίρνεις υλικά από το περιβάλλον, χωρίς να του βγάζεις την Παναγία ανάποδα. Είναι όταν το σέβεσαι, προσπαθείς να μην του δημιουργείς προβλήματα και κάνεις πράγματα που θα το βοηθήσουν μακροπρόθεσμα.












Έτσι λοιπόν, η H&M χρησιμοποιεί βιολογικά και ανακυκλωμένα υλικά, κάνει νέες ετικέτες με συμβουλές για το πώς μπορούμε να πλένουμε τα ρούχα μας «πιο οικολογικά», καθώς επίσης στηρίζει και την ανακύκλωση ρούχων, πράγμα που σημαίνει: πας παλιά ρουχαλάκια που δεν θες, και σου δίνεται εκπτωτικό κουπόνι για τις αγορές σου. Καλό, ε; Τώρα που θα κατεβάσω τα καλοκαιρινά και θα κάνω ξεσκαρτάρισμα, κάτσε να δεις τι θα τους πάω…






























Copyright © 2013 - 2014 donotbuyjustcry.blogspot.gr. All rights reserved. Do not use or reproduce without permission. Images can not be used commercially without the prior written consent of donotbuyjustcry.blogspot.gr. Images can not be used in any website or social media without reference and link back to the originating article within donotbuyjustcry.blogspot.gr.


Σχόλια