Ποια φοβάται το bomber;


Ένα πανωφόρι που είδαμε και πάθαμε να το συνηθίσουμε στο μάτι, αφού θυμίζει έντονα nineties, αλλά όσες τελικά πήραν την απόφαση και το απόκτησαν, δεν νομίζω ότι το έχουν μετανιώσει. Γιατί; Διότι φοριέται όλες τις ώρες, και όχι μόνο σε casual outfits.






BSB €99,00


Ναι, εντάξει, καλά τα λες, είναι κομμένο και ραμμένο για καθημερινό… και κλίνει έντονα προς το σπορ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί τούτου κύριε. Με φόρμες, blue leans, skinny παντελόνια και snickers, ταιριάζει απόλυτα εκεί που ένα παλτό θεωρείται «πολύ».







H&M €34,95

Έλα όμως που μπορεί να φορεθεί και με πιο «καλά» σύνολα… Ένα εφαρμοστό φουστάνι με ψηλοτάκουνα ankle booties δένει αρμονικά με ένα bomber jacket. Το mix and match γίνεται παιχνιδάκι ακόμα και για τις πιο αρχάριες. Έτσι, μια δερμάτινη pencil φούστα μαζί με ένα ζευγάρι  κλασικές  γόβες μπορούν να φορεθούν με ένα bomber σε floral pattern.








Zara €49,95

Ευτυχώς δε λες, που έχει γεμίσει ο κόσμος και υπάρχουν παντού και για όλα τα γούστα; Θα βρεις bomber jackets δερμάτινα, γυαλιστερά, καπιτονέ, μονόχρωμα, δίχρωμα. Ότι έχεις φανταστεί… υπάρχει. Βέβαια, όσο πιο απλό, λιτό και απέριττο το πάρεις, τόσο πιο πολύ θα το φορέσεις, γιατί θα μπορείς να το συνδυάζεις πιο εύκολα. Εμένα με ξέρεις, ψηφίζω μαύρο , αλλά και αυτά τα εμπριμέέέέέ… ωραία βρε παιδάκι μου. Ανοιξιάτικα. Ευήλια και ευάερα. Συνδυάζονται καταπληκτικά με μονόχρωμα σύνολα και ταιριάζουν με denim. Όχι πες μου, τι άλλο να ζητήσω από ένα jacket;











Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.










Bershka €29,99




















H&M €29,95









H&M €34,95










Mango €39,99









Mango €49,99









Pepe Jeans









Pink Woman €15,99









Pull&Bear €35,99









Pull&Bear €49,99









stradivarius €29,95










Zara €49,95









Zara €59,95

















 



























 









 









 














































































































































































































Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου