Πιο σέξι… πεθαίνεις




Εγώ που έχω μεγάλη φαντασία, αν μου πεις πως φαντάζεσαι την Άνοιξη προσωποποιημένη, θα σου έλεγα εντάξει όμορφη αλλά πολύ ρομαντικιά και λίγο… μυξοπαρθένα, καμία σχέση με το Καλοκαίρι, το ηλιοκαμένο, το σέξι, το πρόστυχο. Κι όμως φιλενάδα, μετά τις νέες συλλογές για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 των Intimissimi, Calzedonia και Tezenis, προβλέπεται μια άνοιξη καυτή, σαν άσφαλτος τον Αύγουστο.





 
Σε μία καταπληκτική έπαυλη στην Κηφισιά, χαλάλι τα χιλιόμετρα απ’ τα νότια, με τους κήπους της, τα τζάκια της, το ροζ της το κάμπριο στην πίσω αυλή, μαζεύτηκαν όλα τα τσιράκια του σατανά να μας κολάσουν. Τι φίνες δαντέλες, τι θηλυκές γραμμές, τι διαφάνειες, τι κοψίματα… κόλαση σου λέω, κόλαση.










 
Και δεν είναι μόνο τα εσώρουχα που σε βάζουν σε πειρασμό, όχι. Πού να δεις και τα homewear, που δεν υπάρχει περίπτωση να χαραμίσω εγώ τέτοια ρούχα για μέσα το σπίτι. Μαλακά πουκάμισα με δαντελένια πλάτη, άνετα σορτσάκια και δροσερά φορέματα σε κάνουν να παρακαλάς να παρακάμψουμε τον Απρίλη για να περάσουμε κατ’ ευθείαν στο πιο ζεστό Μάη. Και άμα δεις και τα μαγιό… ποιο Μάη, καλό Ιούλη πες καλύτερα.










Αλλά εκεί που λύγισα φιλενάδα, είναι μπροστά στις κρεμάστρες με τα κολάν. Φανταστικά floral σχέδια σε ανοιξιάτικα χρώματα και φτιαγμένα από υλικά που σμιλεύουν το κορμί σου το φιδίσιο φερ’ το να στο κάνουν ίσιο.








Με τούτα και με κείνα, πώς να μη μας πιάσει η Άνοιξη μετά; Πώς;














































































 











 












 












 











 














 











 

















































































  




















Copyright © 2013 - 2014 donotbuyjustcry.blogspot.gr. All rights reserved. Do not use or reproduce without permission. Images can not be used commercially without the prior written consent of donotbuyjustcry.blogspot.gr. Images can not be used in any website or social media without reference and link back to the originating article within donotbuyjustcry.blogspot.gr.

Σχόλια