Φούστα… στα γόνατα






Εντάξει, οι άντρες προτιμούν τα μίνι. Αλλά σαν το class της midi φούστας… τίποτα. Έχει άλλο ύφος, πιο αριστοκρατικό. Άσε που καλύπτει καλύτερα κυτταρίτιδες και τα δυο - τρία κιλάκια που δεν λένε να ξεκουβαλίσουν από τους γλουτούς.







Fullah Sugah €15,90


Στο midi, παίζουν δύο σενάρια. Οι full skirts, που είναι συνήθως με πιέτες και έτσι… μπόλικες μπόλικες και οι pencil που είναι οι στενές στενές αλλά αυτό δεν τους απαγορεύει να είναι και κάτω από το γόνατο.









H&M €12,95

Όπως καταλαβαίνεις, οι pencil είναι και οι πιο απαιτητικές. Πρέπει όχι μόνο να είσαι κορμί στην άνω και πίσω «εκλογική» περιφέρεια  αλλά να έχεις και ωραία μακριά πόδια, σε σχέση με τον κορμό σου. Εμένα προσωπικά, το ύψος του μοντέλου με αφήνει αδιάφορη και αν δεν είχα αυτή την καταραμένη εμμονή με τα γλυκά και ήμουν στέκα και μονάντερη, ένα και ένα μίλκο να ήμουν, θα την φόραγα την midi pencil skirt… ακόμη και με μπαλαρίνα.





BSB €59,90

Σίγουρα, ένα ψηλοτάκουνο της πάει πιο πολύ, αλλά το flat της δίνει ένα γαλλικό αέρα που βολεύει ιδιαιτέρα αν έχεις γραφείο, μανάβη, χασάπη, Σκαλαβενίτη και να πάρεις και το παιδί απ’ το σχολείο. Και όταν το έτερον ήμισυ σου πει: «Ρε μωρό, το σακάκι μου δεν πήρες απ’ το καθαριστήριο» την γαλλική σου ανατροφή να θυμηθείς, και τίποτε άλλο.










Mango €49,99

Η full skirt είναι τέλεια αν διαθέτεις λεπτή μέση και λεπτές γάμπες. Όλα τ’ άλλα… καλύπτονται. Και αυτή φοριέται με μπαλαρίνες και slippers αλλά το δυνατό της σημείο είναι οι μυτερές γόβες, αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε. Εγώ έτσι για το σπάσιμο, θα την φόραγα με αυτά τα καινούργια ψηλοτάκουνα που δεν είναι ούτε γόβες, ούτε μποτάκια. Προς πέδιλα φέρνουν και δένουν με πολλά κορδόνια στο κουντεπιέ. Θα έβαζα ένα t-shirt και ένα στενό δερμάτινο jacket από πάνω για να το κάνω πιο rock, αλλά εσύ μπορείς να βάλεις τις ταμτέλες σου και τις πουκαμίσες σου αν θέλεις το outlook πιο girly.



…και κοίτα μην πας να πάρεις εσύ το σακάκι απ΄ το καθαριστήριο… Κακομοίρα μου. Να πάει αυτός, και όπως γυρνάει, να φέρει και ένα κουτί tampax.












Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.














BSB €34,90









H&M €29,95 








H&M €49,95








H&M €49,95








Mango €39,99









 







Sisley €39,95 








stradivarius €12,95








Zara €49,95








Zara €49,95








Zara €49,95








Zara €49,95



































































































































































































































































































Σχόλια

  1. Επειδή ούτε εγώ είμαι στέκα & μονάντερη, πειράζει πολύ να φοράω τις pencil μου με μια oversized μπλούζα από πάνω ή με πουκάμισο απ' έξω , για να κρύβεται ότι πρέπει να κρύβεται ? Και ίσως - για το εφέ - ένα ζωνάκι ψηλά στη μέση ? Εννοείται ότι το πατούμενο θα είναι όσο πρέπει ψηλό. Τι λές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, όχι, καθόλου δεν πειράζει. Εγώ βάζω την μπλούζα μέσα στο μπροστά μέρος (για να καλύψω κοιλίτσα) και πίσω την αφήνω έξω. Προτείνω και το φλατ για να μπορούμε να τη φοράμε και μια καθημερινή. Και το ζωνάκι πολύ καλό.
      Φιλενάδα είσαι souper.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου