Οξπόρδη γίναμε

  
Τα oxford shoes τα θυμάμαι από το πρώτο Next Top Model που τα είχε φορέσει μία υποψήφια, δεν θυμάμαι ποια, και όλοι οι κριτές τις έλεγαν «τι ωραία που είσαι ντυμένη» και «μπράβο» και «συγχαρητήρια για το γούστο σου» και εγώ έλεγα «ο Χριστός κι η μάνα του». Η βλάχα, βλαχάρα, δεύτερη, τελευταία που τώρα έχω και blog και μιλάω. Κατάλαβες;




Zara €25,95


Και πέρασε ο καιρός και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επιβεβαιώσει την κριτική επιτροπή, να μου αλλάξει εμένα γνώμη, και να βάλει τα oxfords για τα καλά στο μυαλό μας, σαν τα πιο ψαγμένα και chic, casual παπούτσια.







stradivarius €29,95



Ναι, εντάσσονται στο ανδρόγυνο στιλ. Φοριούνται με chino παντελόνια, με σακάκια, με πουκάμισα και κάνεις ένα office look ταμάμ. Για πιο σπορ, μπορείς να τα φορέσεις με boyfriend jeans, να γυρίσεις τα μπατζάκια του παντελονιού και να προσθέσεις ακόμη και το leather jacket σου αν ταιριάζει χρωματικά.








H&M €29,95



Ανδρόγυνα – ανδρόγυνα, αλλά το ωραίο με τα oxford είναι ότι αποκτούν ρομαντικό χαρακτήρα όταν συνδυαστούν με φούστα. Ειδικά αν έχουν πιο λεπτεπίλεπτη κοψιά, ταιριάζουν πολύ με δαντέλες, floral φουστάνια και πλισέ φούστες.













Mango €59,99





Οι μεταλλικές και οι μπεζ αποχρώσεις θα προτιμηθούν για τα ανοιξιάτικα outfit, όπου επικρατούν τα ξεβαμμένα denim και τα pastel χρώματα, αφού είναι το ίδιο «φορέσιμες» και πάνε με όλα όσο και αυτά σε μαύρο χρώμα.
















Bershka €22,99


Το διάτρητο δέρμα, το ύφασμα ή το μαλακό καστόρι με το οποίο είναι συνήθως φτιαγμένα, τα κάνουν πολύ άνετα και ελαφριά και μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τις περσινές σου μπαλαρίνες, που καλές - χρυσές αλλά τις έχεις ψιλοβαρεθεί. Άσε που με το oxford φοράς και ένα σοσόνι και δεν κρυώνεις. Ώσπου να ζεστάνει ο καιρός δηλαδή, μη φανταστείς για πολύ…






Άσπα, που το ζήτησες... αφιερωμένο.
Παρ'το να μη στο χρωστάω!







Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.

















Bershka €19,99









Bershka €29,99 








Fullah Sugah €14,90








H&M €14,95









Mango €99,99 








Nac €129,50



















Pull&Bear €39,99









Zara €55,95

































































































































































































































































































Σχόλια

  1. Ευτυχώς για μένα δηλαδή που φοράω σχεδόν το ίδιο νούμερο με τον άντρα μου - 40 εγώ, 41 αυτός- με ένα πάτο θα μου έρχονται ταμάμ. Που να τρέχω να αγοράζω τώρα αντρικά παπούτσια - γιατί στην ουσία τέτοια είναι - όταν κυκλοφορούν αυτές οι υπέροχες νέες χρωματιστές γόβες ! 'Ασε που αν δεν έχεις και ένα αξιοπρεπές ύψος - π.χ όπως τα κορίτσια του next top model - το αποτέλεσμα είναι απλώς αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχωρέστε με αλλά δεν μ αρέσουν καθόλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. m'aresoun ola para polu!!! na'sai kala pou mas dineis idees mandy!! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου