Μια γόβα θα φέρει την άνοιξη



Καλά, τα είδες τα ψηλοτάκουνα με τα υπέροχα, ανοιξιάτικα χρώματα; Τι pale, τι έντονα, τι ροζ, τι φουξ, τι μπλε… χαμός. Αχ, πού πάω εγώ με τα μαύρα και τα nude φιλενάδα; Βλέπω τα καινούργια, τα ανοιξιάτικα ψηλοτάκουνα και μουρλαίνομαι. Και εκεί που έλεγα, εντάξει μωρέ, ένα ζευγάρι φλατ θέλω και δεν παίρνω τίποτα άλλο για φέτος, τώρα τα σχέδια ανατρέπονται. Ή μάλλον… προσθέτονται στη λίστα.






stradivarius €29,95


Γιατί ναι, γόβες έχομε όλες. Τι; Θα ντραπούμε να το παραδεχτούμε; Ναι, κύριε, έχομε. Και δυο και τρία και τέσσερα ζευγάρια. Πλερωμένα είναι, δεν τα κλέψαμε. Αλλά τέτοιες; Έχομε; Δεν έχομε. Γι΄ αυτό θέλομε να πάρομε.








Και να πεις πως ξέρω τι θέλω. Όλα μου αρέσουν. Αλλά είπαμε, ντάξει, μη το ξεφτιλίσουμε. Κάτσε να σκεφτώ να δω ποιο χρώμα θα πάρω.





Sante €69,00

Αν πάρω το μπλε, ταιριάζει πολύ με leather. Και φούστα, και παντελόνι. Μαύρο leather. Και ένα oversized πουλόβερ από πάνω, έτσι, σε σκούρα απόχρωση και αυτό, και με ένα statement με μπλε πέτρες στο λαιμό, θα είναι τέλειο το outfit.









Pull&Bear €25,99


Αν πάρω τις φούξια, θα μπορώ να τις φοράω με το floral skinny παντελόνι μου που έχει και αυτό μια δόση φούξια μέσα του. Από πάνω κάτι μονόχρωμο, μην παραπαρδαλέψω, κάτι σε μαύρο ή άσπρο, ή άντε σε ένα ανοιχτό ρουζουλί.





Zara €65,95

Οι γόβες σε κόκκινο πάνε πολύ με λευκό παντελόνι, και στενό και φαρδύ δεν έχει σημασία, και με μια μπλούζα με ρίγες κάνεις πανεύκολα το κλασικό navy look που είναι πάντα στην μόδα. Πάνε επίσης πολύ και με γκρι. Πολύ όμως.









Zara €49,95

Τέλος, τις ροζ τις pale θα μπορούσα να τις φοράω με τα blue jeans μου, και ειδικά με αυτά που είναι ξεβαμμένα και με σκισίματα. Θα βάζω και ένα t-shirt από πάνω, απ’ αυτά τα μοδάτα με τις στάμπες που παίζουν με τα ονόματα μεγάλων οίκων μόδας… και έτοιμη.





Εντάξει. Να σου πω ότι κατέληξα… ψέματα θα σου πω. Ούτε Ζυγός τέτοια αναποφασιστικότητα.











Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.












Bershka €24,99









Bershka €24,99




















Bozikis €29,90













Sante €69,00













Sedici €69,00













stradivarius €25,95




















Tsakiris Mallas €119,00













Tsoukalas €9,99













Tsoukalas €17,99













Zara €29,95













Zara €29,95













Zara €45,95













Zara €49,95



































































































































































































































Σχόλια

  1. Πολύ ωραίες εικόνες για έμπνευση! Και όλο το μπλογκ μου αρέσει πολύ! Και φυσικά η μεγάλη μου αδυναμία μια είναι τα παπούτσια! Εγώ φέτος θέλω παστέλ ροζ πολύ απαλό και μπλέ!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου