Λοιπόν... slip on




Εσένα δεν σε κόβω και πολύ… αλλά εγώ έχω καταενθουσιαστεί. Είναι τέλεια, είναι φανταστικά, είναι ασυνήθιστα, είναι ίσια, είναι άνετα, είναι κλειστά, είναι δροσερά  και … έξω από ‘δω,  γίνεται χαμός με την πάρτη τους από last year.




H&M €34,95


Το καταλαβαίνω ότι σου θυμίζουν emo εποχές. Αλήθεια, τι να έγιναν αυτά τα παιδιά; Αλλά, σε ξορκίζω στην Κιάρα την Φεράνι που μου χει φάει τα συκώτια από περσι με τα slip on shoes,   μη πεις μεγάλη κουβέντα πριν δεις πώς τα φοράνε τα κορίτσια στις street fashion φωτογραφίες που ακολουθούν.













Bershka €24,99


Όχι, δεν είναι σπορ και δεν συνοδεύονται από σανίδα skateboard. Είναι casual chic, και πάνε με ΟΛΑ. Εγώ, άμα αξιωθώ να πάρω ένα ζευγάρι, που ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα είναι τιγρέ, φιδέ ή μαύρο κατραμέ, θα το φοράω με σκιζζζμένα  jeans, μαύρο κλασσικό παντελόνι με γυρισμένα τα μπατζάκια και ριχτά φουτεροφορέματα. Κι όλα αυτά, τώρα. Γιατί είναι και demi saison τα κουτσούνια μου και φοριούνται άνετα αυτή την εποχή.












Bronx, www.assos.com €98,32


Γιατί όταν πιάσουν οι ζέστες; Εεεεε ρε τι έχει να γίνει… Πανηγύρι. Φουστανάκια; Σορτσάκια; Παλ αποχρώσεις; Λευκά; (καλά μια κουβέντα είπαμε). Αν το προηγούμενο καλοκαίρι αγάπησες τις εσπαντρίγιες… τούτοδωνά θα λατρέψεις τα slip on.













Vans


Μη κοιτάς που είναι αρχή ακόμα και δεν τα έχεις δει στα μαγαζιά. Είναι που δεν σε έχει πιάσει πρεμούρα όπως εμένα που τα ψάχνω σαν τη τρελή. Υπάρχουν. Λίγα μεν, αλλά που θα πάει, θα έρθουν κι άλλα.






Τρία πράγματα θέλω να σου πω πριν κλείσω…

1ον: Φοριούνται χωρίς κάλτσα.
2ον: Σε καμία περίπτωση να μη φαίνεται η κάλτσα.
3ον: Δεν υπάρχει τρίτον.

Με κάλτσα τα φοράει ο Ραζ στο Big Bang Theory.








Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.


















H&M €19,95










Miss KG, www.assos.com €49,16









Pull&Bear €35,99










Vans









Vans









Vans









Vans





































































 















































































































 










 
































































































Σχόλια

  1. Έξοχα! Αγόρασα πρόπερσι 3 ζευγάρια στο Λονδίνο & τα ξέσκισα! Τρέχω στα Berska λοιπόν για καινούργια μιας και αυτά με τα αστράκια μου κάνουν bling bling και δεν μπορώ να αντισταθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι ποοοολύ μπροστά αγάπη μου <3 <3 <33 <333

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ τι μου κάνεις!Ψάχνω σαν την τρελή να βρω leopard slip on!Αχχχ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόσφατα αγόρασα ένα ζευγάρι Vans(glitter cheetah) και τα φόρεσα χωρίς κάλτσες,δυστηχώς με χτύπησαν στις φτέρνες και έβγαλα φουσκάλες..τι να κάνωω;;;είναι υπέροχα αυτά τα παπούτσια και δε θέλω να τα αποχωριστώ,τι προτείνετε να κάνω;;
    παρακαλώ απαντήστε άμεσαα:(
    ευχαριστώ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, άκου, θα πας να πάρεις πάτους που είναι μόνο για τις φτέρνες και ανεβάζουν το πόδι πιο ψηλά και έτσι δεν θα σε πονάει η πληγή αλλά και μπορεί να μην σε χτυπάνε έτσι. Εγώ τους έχω πάρει από τσαγκάρη. Πάντως, στην θέση σου, θα του τα πήγαινα τα παπούτσια (του τσαγκάρη) μήπως μου τα άνοιγε λίγο... Ελπίζω να σε βοήθησα και να τα φορέσεις και να τα ευχαριστηθείς.
      Πολλά πολλά φιλιά <3

      Για ότι χρειαστείς μπορείς να μου στείλεις κ inboox στο facebook <3
      Θα περιμένω νέα σου με τα Vans <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου