Κόλα(ν)ση





Εντάξει, δεν μπορείς να πεις, φέτος το χειμώνα έγινε του… κολάν. Του δώσαμε και κατάλαβε. Είχαμε και αυτά τα oversized τα πουλόβερ, βάζαμε και από κάτω τις μποτούλες μας, και νταξ. Έτσι λοιπόν αφού βολευτήκαμε ολόκληρη σεζόν, λέμε να το πάμε περιοδεία το εργάκι, μέχρι καλοκαίρι. Και να, τρεις συν ένας τρόποι για να πετύχεις το τέλειο leggings outfit:









Κολάν και sporty look πάντα φλέρταραν μεταξύ τους. Άσε που το αθλητικό είναι μεγάλο trend. Συνδύασε λοιπόν άφοβα τα runners σου ή  τα sneakers σου με τα κολάν σου, φόρεσε από πάνω μακριά φούτερ και παιξ’ το fit κορίτσι που λατρεύει το γυμναστήριο αλλά και το σπορ outfit έξω από αυτό. Ιδανικό ντύσιμο για πρωινούς καφέδες ή πρώτο ραντεβού που θες και καλά να φανείς ποοοοοολύ άνετη… και πολύ νεότερη.









Ναι, το rock chic μπορεί να έχει pale τόνους. Τώρα που οι biker boots βάζουν τα ανοιξιάτικά τους και γίνονται μπεζ, ροζ και γκρι ανοιχτό, μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με τα παστέλ λουλουδάτα leggings. Ιδανικό ντύσιμο για να πας στα μαγαζιά, στο super market και στο σχολείο να πάρεις τα παιδιά, χωρίς να φοβάσαι μη σε πιάσει καμιά ανοιξιάτικη βροχή στο δρόμο.











Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι hipster. Τα flat παπούτσια με κορδόνια και το φουλάρι δίνουν στο outfit μια arty πινελιά, δηλαδή πώς θα ήταν ο Μαέβιους Παχατουρίδης την σήμερον ημέρα στο θηλυκό του. Ψαγμένο look, ταιριάζει φανταστικά με μεγάλα κοκάλινα γυαλιά μυωπίας και κότσο ντόνατ. Ιδανικό ντύσιμο για τη σχολή, το ΤΕΙ και την πλατεία Αγίας Ειρήνης.








Και ποιος σου είπε ότι το κολάν δεν φοριέται βράδυ; Αλλιώς, γιατί έχουν βγει τα μεταλλιζέ leggings βρε κουτό; Βάζεις τα ψηλοτάκουνά σου, που καλό είναι να είναι σε μορφή μποτινιού και όχι σε peep-toe ξεπερουά γόβας, φτιάχνεις μπούκλα επιμελώς ατημέλητη δυο ημερών, βλέπε Βανδή, και παίρνεις ύφος «σιγά μη βάλω και τουαλέτα για να έρθω στο μαγαζί σας». Ιδανικό ντύσιμο για μεγάλες πίστες και για ριγιούνιον συμμαθητριών ειδικά αν όλο το χειμώνα τον πέρασες με pilates και μαρούλια. 










Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.









Bershka €9,99













Calzedonia












Calzedonia












Calzedonia












H&M €12,95












H&M €14,95














Mango €8,99












Mango €11,49












Mango €11,49












Mango €39,99












Pull&Bear €9,99












Pull&Bear €12,99












stradivarius €19,95












stradivarius €19,95












Toi&moi €15,00












Zara €19,95












Zara €19,95











































 










 










 










 










 










 










 










 










 










 










 










 










 










 










 






















 










 

Σχόλια