Θα φάω και τις μπαλαρίνες μου




Τι θα γίνει με αυτές τις γιορτές, μου λες; Έχουμε τα Χριστούγεννα, εντάξει λέω, μέρες αγάπης είναι, μη γκρινιάζεις λέω. Θα φας, θα γίνεις μια μοσχάρα, λέω, που θα πάει μέχρι τον Ιούνιο… θα τα χάσεις. Και περνάνε οι Άγιες μέρες, και πάνω που έχω πάρει ροπή, τσααααακ… του Αγίου Βαλεντίνου… Φτου σου, την τύχη μου. Πόσο να κρατηθώ η γυναίκα μακριά από σοκολατάκια και κανταΐφια. Ναι, σιγά μη μου τα πήρε ο γκόμενος… μη μου το θυμίζεις και αυτό τώρα και είμαι και υπεράνω…






Fullah Sugah €7,90 


Και κει που λέω, ντάξει μωρέ, προλαβαίνω μέχρι τον ρημάδη τον Ιούνη, τσααααακ η Τσικνοπέμπτη. Όχι το κρέας δεν το λένε «πρωτεΐνη»  άμα συνοδεύεται από πιτούλα κι ας είναι και αλάδωτη. Το λένε «έτσι όπως το πας, το καλοκαίρι σε βλέπω με μπούργκα».










H&M €9,95


Και καθώς βουτάω άλλη μια πατατούλα στη σος, σκέφτομαι τις επόμενες γιορτάρες μέρες που θα μας βρούνε, καλά να ‘μαστε να τις γλεντήσουμε. Πρώτη και καλύτερη η Καθαρή Δευτέρα. Ξέρεις πόσο παχαίνει ο χαλβάς; Δεν φαντάζεσαι. Και την ταραμοσαλάτα; Ξεροσφύρι θα την πάω κάτω, χωρίς λαγάνα; Ε ρε, θ’ αναστενάξουν οι αετοίιιιι…









Migato


Αμ, το Πάσχα; Βέβαιαααα, έχουμε και το Πάσχα, με τα τσουρεκάκια του, τα αυγουλάκια του, τα μεζεκλίκια του, τις μπύρες του, τα μέσα του , τα έξω του… και μη μου πεις για τη νηστεία…  πιο πολύ παχαίνω, να δεις θα ‘ναι ψυχολογικό.









Μου λες τι θα κάνουμε; Πως θα τη φορέσω εγώ τη μυτερή μπαλαρίνα μετά; Πάει η μπούργκα με μυτερή μπαλαρίνα; Και απ΄ την Άνοιξη σου λέει, θα γίνει χαμός. Όχι με τις μπούργκες. Με τις μυτερές  μπαλαρίνες, συγκεντρώσου. Ειδικά με αυτές που έχουν μπαρέτα σε σχήμα Τ. Πολύ ωραίες. Πολύ chic. Κι αυτηνής της Ολίβιας της Παλέρμο πώς της πάνε έτσι της ρουφιάνας… Εμ, δεν γίνεσαι τυχαία αγάπη μου fashion icion. Έχουν Τσικνοπέμπτη και Καθαροδευτέρα στην Αμερική; Έχουν; Δεν έχουν.







Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.















Bozikis €9,90







Bozikis €9,90







Christian Louboutin €445,00







Christian Louboutin €775,00








Fullah Sugah €12,90 







Fullah Sugah €12,90









Jimmy Choo €385,00 







Mango €19,99 







Mango €49,99










Pull&Bear €19,99 







Pull&Bear €25,99 







Pull&Bear €35,99







stradivarius €22,95







stradivarius €25,95







Voi & Noi €9,99







Zara €39,95






Zara €39,95






Zara €49,95






Zara €59,95
















































































































































































































Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου