Με το... τσαντί στο χέρι
Καλέ, τι πράμα είναι αυτό. Μια νορμάλ τσάντα δεν συναντάς σε street fashion εξωτερικού πουθενά πια.  Τι γατάκια, τι χειλάκια, τι πουλάκια… ή οτιδήποτε σε  περίεργο  χρώμα και σχήμα. Και επειδή το φαινόμενο έχει αρχίσει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις, σου λέω δεν είναι μια και δυο, λέω κάτσε να σε ενημερώσω φιλενάδα γιατί… η τρέλα δεν πάει στα βουνά.
Accessorize €29,90

Και μη νομίζεις ότι είναι τίποτα τσάντες του πεταματού, όχι. Εδώ ολόκληρη Channel, δια χειρός Karl πάντα, δεν έβγαλε το μπουκάλι του θρυλικού no 5 σε τσαντί, και κυκλοφορούν όλες σαν αλκοολικές; Να μου πεις «Άμα στο δίνανε, να μη το φόραγες… κυρα-Μάντυ».


Anna Smith, Favela €50,00


Ή θα ξεχάσω εγώ, ολάκερο πύργο του Άι Φελ (ε μα, θα άγιασε μετά απ’ αυτό ο άνθρωπος) σε τσαντάκι, να ταλαντώνεται απ’ τον γυμνασμένο ώμο της Σάρας της Τζέσικας της Πάρκερ, στο Sex and the City 1 the movie; Έλα, δεν παίζει να μη το θυμάσαι. Που φόραγε το πράσινο το outfit… που έψαχνε με τον Big διαμέρισμααα…
Fullah Sugah €7,90

Καλέ, ναι. Δεν είναι για παιδάκια, αν και άνετα θα μπορούσαν. Αλλά μια δόση χιούμορ και έναν παλιμπαιδισμό τον χρειάζεσαι νομίζω, αν είναι να κρατήσεις μια τέτοια τσάντα. Α, και κυρίως… να μη σε νοιάζει. Και γιατί να σε νοιάζει στην τελική… Λίγη τρέλα με φαντασία δεν έβλαψε ποτέ κανένα (νομίζω). Ίσα – ίσα, μπορεί να μας κάνει και καλό, να ξεφύγουμε λίγο. Άντε, γιατί έχουμε παρασοβαρέψει. Όπως έλεγε και η αείμνηστη: «Ένα, δυο, τρία, ωωωπ, το ‘ριξα στο σορολόοοοπ». Ναι καλέ, σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε.

Ελενάκι, ανιψάκι μου, να ‘ρθω μια μέρα να δω τις τσάντες σου, βρε…
Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.Accessorize €12,50

Accessorize €12,50
Accessorize €14,90Accessorize €34,90
Accessorize €34,90
Accessorize €49,90
Achilleas €8,00
Bershka €19,99

H&M €14,95

Lollipops €69,00

Lollipops €79,00

Migato

nak €103,00

nak €103,00

Pull&Bear €2,99
Zara €79,95


    

                

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις