Ειρήσθω εν παρόδω... θεάρα




Προχθές, θα ‘ταν κατά τις έξι το απόγευμα που ανεβοκατεβαίναμε την Ιπποκράτους να βρούμε κάρτα παρκαρίσματος, γιατί ναι, πήραμε αμάξι να είμαστε κυρίες στην παρουσίαση της συλλογής Jeffrey Campbell με την υπογραφή της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Που ν’ ανεβαίνεις Σκουφά με τα πόδια… φόραγα και γούνα.






Και φτάνουμε οι καλές σου, δύο ήμασταν, μπροστά στη Favela και να γίνεται χαμός. Κόσμος, πηγαδάκια, macarons, σαμπάνια και πολύ μπίρι μπίρι. Και κατεβαίνουμε τα σκαλάκια και βρισκόμαστε μπροστά στη συλλογή Jeffrey Campbell for Penelope A. Ααα, δεν λες τίποτα. Τα Jeffrey Campbell τα ξέρεις. Δεν τα λες απλά καθημερινά. Είναι ιδιαίτερα, για κορίτσια με χαρακτήρα που ξεχωρίζουν για το στυλ τους και σε καμιά περίπτωση δεν περνούν απαρατήρητα. Σε καμιά.









Γι’ αυτό και η Πηνελόπη είναι η ιδανική εκπρόσωπος, η οποία ειρήσθω εν παρόδω θεάρα και από κοντά, και πολύ εντάξει γενικά αφού και να μας μιλήσει, και να φωτογραφηθεί μαζί μας, και να γίνουμε και φίλες στο FB. Μια χαρά το κορίτσι, φτου να μη το ματιάσω.

















Και άκου να δεις τι έμαθα φιλενάδα για τα Jeffrey τα Campbell. Μη τα βλέψεις έτσι ψηλά στο θεό, όχι. Είναι λέει άνετααααα, δεν πάει το μυαλό σου. Κατάλαβες; Τέτοια ακούω, βλέπω μετά και τις σουέτ τις μπότες τις γκρι ανοιχτό τις διάτρητες τις wedges… και παθαίνω έρωτα… άνετα.











Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό, είναι… κοινωνικό.









Η Ελένη Ζαχαροπούλου και ο Αγγελής Νάννος της Favela

















































































Copyright © 2013 - 2014 donotbuyjustcry.blogspot.gr. All rights reserved. Do not use or reproduce without permission. Images can not be used commercially without the prior written consent of donotbuyjustcry.blogspot.gr. Images can not be used in any website or social media without reference and link back to the originating article within donotbuyjustcry.blogspot.gr.







Σχόλια

  1. Ωραία συνεργασία!φαίνεται ότι έδωσαν προσοχή κ καρδιά σε όλα...ακόμη και το logo της είναι πανέμορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έχεις δίκιο. Και είναι πολύ στο στιλ της. Τα φοράει χρόνια.
      Τα φιλιά μου <3 <3

      Διαγραφή
  2. Μου αρεσουν πολυ γτ ειναι εκκεντρικα κ εχουν τελειως δικη τς προσωπικοτητα!!Η Π.Αναστασοπουλου ειναι το ίδιο ιδιαιτερη και φαινεται γυναικα με ταπεραμεντο οποτε την αντιπροσωπευουν επαξια!!Μπραβο Μάντυ πολυ ωραια πρεπει να ηταν η εκδηλωση!!!
    www.getalocalife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητηρια Μαντυ,πολυ ωραια δουλεια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου