Κλουβιά για τα πουλιά τους




Δεν μπορεί, θα το πρόσεξες και εσύ, ότι μια βδομάδα τώρα πήξαμε στην κιλότα. Όχι, δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου, έχω το γνώθι. Το ‘κανα και εγώ δε λέω, αλλά… πολύ κλισέ βρε παιδάκι μου, το παραδέχομαι. Κάθε χρόνο, τα ίδια και τα ίδια, βρακιά, σουτιέν, νεγκλιζέ… Τα σώβρακα όμως; Ε, τα σώβρακα... ποτέ δεν τα βαριέσαι, προπαντός όταν έχουν αγόρια μέσα.






H&M €9,95


Δεν ξέρω και τι τύπος γυναίκας είσαι… Σου αρέσουν τα κλασσικά σοβαρά εσώρουχα που η χρωματική τους γκάμα φτάνει στο τσακίρ κέφι μέχρι το μπλε το navy; Σου αρέσουν τα χαρούμενα χρωματιστά, δηλαδή ένα πρασινάκι δεν σε χαλάει, ή προτιμάς τα χιουμοριστικά με σχεδιάκια, cartoon και κέρατα;









Yamamy €9,90




Πάντως, εγώ είμαι στη δεύτερη κατηγορία, όχι ότι η πρώτη με χαλάει. Η κατηγορία χιούμορ  δεν μου χει τύχει ακόμα για να έχω άποψη, αλλά με… αστεία της «πίτσας» δε νομίζω να μου ανοίξει η όρεξη… Εξαρτάται βέβαια και τον σεφ. Αν είναι κανένας Ιταλός master... ας έχει πάνω και τον mister Bean. Τέλος πάντων, περί ορέξεως…







Med €20,61

Και πες φιλενάδα, ότι γνωρίζεις γκόμενο σένιο και ερωτεύσιμο, και τα χαλάτε στο σώβρακο. Σου ‘ρχεται εκεί με κάτι παρδαλά τρισάθλια, αλλά κατά τ’ άλλα… μια χαρά παιδί. Τι κάνεις τότε φιλενάδα; Του τα σκίζεις και καλά πάνω στο πάθος; Του κάνεις δώρο δέκα τεμάχια της αρεσκείας σου, να ‘χει να συναλλάζει; Ή θα ακολουθήσεις τον δύσκολο δρόμο της αλήθειας και του διαλόγου; Εγώ πάντως, θα έκανα μια συντονισμένη προσπάθεια με την πρώτη και τη δεύτερη επιλογή, συγχρόνως. Αποστολή «καταστροφή κι αντικατάσταση».  Η φάση «καταστροφή» προϋποθέτει αρκετό σεξ, μέχρι να πάρω και το κολάι. Η φάση «αντικατάσταση» προϋποθέτει κάνα κατοστάρικο σε ευρώ.








Intimissimi

Και άντε πες, το αποφασίζεις, το δοκιμάζεις, τα καταφέρνεις και η αποστολή λήγει με επιτυχία. Για φαντάσου μετά να γυρίσει το γκομενάκι και να σου πει: «Σόρρυ μωρό, αλλά που πήγε το πάθος που είχες στην αρχή;»









Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.





















H&M €14,95 (τρία τεμάχια)







H&M €14,95 (τρία τεμάχια)







H&M €9,95









H&M €29,95 τα τρία








Intimissimi













Intimissimi 








Intimissimi








Med €17,00 








Med €18,90










Med €20,61








Pull&Bear €9,99 τα δύο








Pull&Bear  €9,99








Pull&Bear  €9,99








Yamamy €9,90 








Yamamy €9,90 








Yamamy €9,90








Yamamy €9,90 










Yamamy €9,90





















































































































 








 









 








 








 








 














 








 








 








 
















 



















 

Σχόλια

  1. Τεινω προς τα παραδοσιακα χρωματα κυριως μαυρα κ γκρι επ ουδενι ασπρα τ οποια μ προκαλουν γελια γ αγνωστους λογους!Πως μ αρεσει βρε Μαντυ ο τροπος π τ λες κ ακομη γελω μ τν τιτλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά μόνο τα εσώρουχα δεν παρατηρήσαμε!!!!!!!!!!!! τέλειο θέμα..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία πράγματα! Φιλάρες Θεσσαλονικιώτικες! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς οι Θεσσαλονικές έχετε γούστο γενικά... όχι μόνο στους άντρες....
      Πολλά πολλά φιλιά <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου