Του… Βαλεντίνου ανήμερα




Είναι και αυτοί, που η 14η Φλεβάρη είναι μια πολύ πολύ πολύ σημαντική ημέρα για τη σχέση τους, τη ζωή τους, για όλο τους το είναι. Ρομαντικοί άνθρωποι, ψυχούλες ζουζουνιάρικες, δεν τους παρεξηγώ. Θα κάτσουν να σκεφτούν τι δώρο να πάρουν στον βαλεντίνο τους, θα ονειρευτούν μια special βραδιά, και θα ξεκινήσουν καλλωπισμό και αποψίλωση πέντε μέρες πριν.







Fullah Sugah €9,90
Και ήμαστε και μεις, που πάντα στο σπίτι μας προτιμούσαμε ένα ταψί κανταΐφι από ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα. Παντελής έλλειψη ρομαντισμού.Πα-ντε-λής. Όχι ότι δεν αγαπάμε παύλα καψουρευόμαστε παύλα πέφτουμε στα πατώματα. Όχι. Ούτε είμαστε εγωιστές. Το βρακί μας να μας ζητήσεις, να το βγάλουμε να στο δώσουμε.










Celestino €24,50

Ντάξ, και το κόκκινο μια χαρά χρωματάκι είναι, δεν λέω. Και τις καρδούλες μας τις ζωγραφίσαμε στο λύκειο, και  love for ever γράψαμε με snowman στις τουαλέτες, και έναν κόμπο στο λαιμό τον είχαμε στη «Μικρά Αγγλία». Νταξ, δεν είμαστε και γαϊδούρια.











H&M €3,95

Μάλλον είναι αυτό το… σώνει και ντε που μας χαλάει. Αυτό το με το ζόρι θα γιορτάσεις. Δεν με νοιάζει. Να γιορτάσεις… Ποιος εγώ, που ούτε επέτειο δεν γιορτάζω. Είναι που δεν ξέρω και ποια μέρα πιάνεται, η μέρα που γνωριστήκαμε;  Η μέρα που πρωτοβγήκαμε; Η μέρα που φασωθήκαμε; Ή, η μέρα που φασωθήκαμε καλά- καλά;









Yamamay €25,90 & €10,90



Αλλά να σου πω, δεν είναι πράμα κι αυτό, όλα ίσωμα, μια ευθεία. Κακό πράγμα η ρουτίνα. Μπορεί να μην είναι του Αγίου Βαλεντίνου, μπορεί να μην σου στείλουν λουλούδια, μπορεί να μην πιείτε σαμπάνια μπροστά σε αναμμένο τζάκι, αλλά ένα κόκκινο κραγιόν, δύο τεκίλες κίτρινες και ένα κουτί κανταΐφια κάτι κάνουν μια στο τόσο. Γιατί, τι είναι ο έρωτας, βρε κουτό; Ένα app είναι, που θέλει την ενημέρωσή του. Κάνε που και που ένα update να βρίσκεται, γιατί τρώει και αυτό τα κολλήματά του.






Inglot no 408




Τώρα, σε περίπτωση που δεν παίζει γκομενάκι και έρωτας αμοιβαίος, μη πτοείσαι . Το μοναστήρι none καλά και τα anti-valentines πάρτι, τα single πάρτι και τα bakouri πάρτι που χαλάνε κόσμο κάθε 14 Φεβρουαρίου.














Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.








Bershka €15,99







Bershka €24,99







Bershka €29,99





Fullah Sugah €9,90










Fullah Sugah €15,90







H&M headphone splitter €6,95







H&M iPhone case €6,95







H&M φούστα €17,95







H&M €2,95














H&M €9,95







H&M €29,95









Mango €8,99







Mango €39,99







Mango €49,99





 






Mango €59,99














Oysho €22,99







Pull&Bear €2,99














stradivarius €17,95











Zara €35,95

































 








 








 








 








 








 








 








 








 








 















 


















 








 








 








 








 








 















 



































































Σχόλια