Λίγος ρομαντισμός… δεν βλάπτει




Κοίτα, φιλενάδα, εμείς θα το πάμε σιγά-σιγά το πράμα. Θα ξεκινήσουμε τώρα με ρομαντικούλια, μυξοπαρθένικα, ροζ και νταντελέ και όσο περνάει η βδομάδα θα το κοκκινίζουμε. Ε, βέβαια. Μη μας περνάνε και για τίποτα εύκολες… με την πρώτη.





H&M €29,95


Ρομαντικό στυλ, λοιπόν σήμερα. Και τι εστί ρομαντικό, θα με ρωτήσεις εσύ… Ε, λίγο girly, λίγο ροζ ανοιχτό, λίγο φιόγκο, λίγο παλ, λίγο δαντέλα, λίγο ποίηση, λίγο Παντελίδη… Ιιιιιι, δεν είναι ρομαντικός ο Παντελίδης; Μη το ξαναπείς αυτό… Τι; Που βρίζει λίγο; Ρομαντικός είναι, δεν είναι χαλβάς.










The knls €120,00


Τα στενά, τα προκλητικά, τα κοντά, τα κόκκινα, ξέχνα τα… μέχρι να έρθει η Παρασκευή, του Αγίου Βαλεντίνου, μεγάλη η χάρη του, να τα πετάξουμε όλα έξω, να γίνει χαμός. Αλλά που είχαμε μείνει; Α, ναι.  Για ρομαντικό look θα χρειαστούμε full skirts, τούλια, μπαλαρίνες, άντε ντάξει και γόβες. Θέλουμε να είναι κομψό και αθώο. Ναι, έχει λίγο από preppy, αλλά όχι τόσο… κολεγιακό. Να βγάζει, πώς να στο πω, λεπτά αισθήματα και προπαντός αγάπη, ανιδιοτελής αγάπη, τύπου αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις και συ μαζί. Τέτοια… παντελίδικα.







Zara τοπ €35,95

Για πρωινό ρομαντικό look, μία φουσκωτή φούστα, με ένα ανοιχτόχρωμο, αεράτο πουκάμισο, ένα ζευγάρι άνετες μπαλαρίνες (σκέτες, χωρίς καλτσάκια, μη κάνεις κάνα αστείο) ένας χαλαρός κότσος, λίγο ρουζ, λίγο lip gloss… σαν 17 χρονών κοριτσάκι θα ‘σαι (για καλό το λέω).











Θες να κάνεις ένα απογευματινό ρομαντικό look. Ας  πούμε θες να πας για τσάι στο 1920, που είναι πολύ της μόδας τώρα και είναι και αυτό πολύ romantic. Θα βάλεις ένα ωραίο δαντελένιο τοπ, μια maxi φούστα, από πάνω μια oversized ζακέτα σε παλ αποχρώσεις, μπορείς να προσθέσεις ένα ζωνάκι λεπτό για να τονίσεις την μέση σου, μια μπούκλα ανέμελη, ένα σκούφο παύλα μπερέ και πιο ρομαντική… πεθαίνεις.






Axel accessories €33,25


Μέχρι εδώ. Βραδινό ρομαντικό outfit δεν έχει. Τα καλά ρομαντικά κορίτσια δεν ξενυχτάνε σε μπαρ με τεκίλες. Άντε κάνα κρασί λευκό και αυτό νωρίς. Τις νύχτες, τα ρομαντικά κορίτσια διαβάζουν ποίηση, βλέπουν «the notebook” και ακούνε Παντελίδη… ή Αντέλ.













Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.


















Bershka €12,99










Bershka €24,99












H&M μπλούζα€14,95










H&M φούστα €29,95











H&M €39,95










Madame Shoushou










Madame Shoushou










Mango €49,99










Pull&Bear €17,99










Pull&Bear €19,99













Zara φούστα €49,95










Zara €59,95





























































































































































































































































Σχόλια