Στο πετσί μου




Έλαααα, παραδέξου τοοοοο, κι ας μην είσαι ροκ. Το δερμάτινο jacket είναι από τα πιο βολικά ρούχα που… τα βγάζουν τα λεφτά τους. Εντάξει, όχι σώνει και ντε δερμάτινο… και μια καλής ποιότητα δερματίνη μπορεί να κάνει μια χαρά τη δουλεία της, απλά είναι, πώς να το πω, πιο αναλώσιμη, αλλά εντάξει, δεν θα το παντρευτούμε κιόλας.



H&M €49,95


Σίγουρα ένα μαύρο δερμάτινο μπορεί να συνδυαστεί πανεύκολα με όλα, ακόμα και με φόρμα που λέει ο λόγος. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν έχουν όλοι τις δικές μου εμμονές, και υπάρχουν κι άλλα χρώματα βρε αδερφέ, δεν θέλω να σε πιέσω. Άντε, και το γκρι ωραίο είναι. Να, ορίστε, για να μη με λες απόλυτη.









Fullah Sugah €25,90

Καλέ τώρα που το θυμήθηκα, δεν είχα πάρει εγώ ένα ωραιότατο κόκκινο σκούρο, ίδιο με αυτό που φορά η Πέννυ στο Big Bang Theory όταν πάει για δουλειά, τρία χρόνια το φόρεσα, πάνω μου έλιωσε, δερματίνη γαρ, εκεί εγώ χαμπάρι να μη το βγάζω από πάνω μου, μέχρι που μου το ‘κρυψαν να μην με περνάει ο κόσμος για άπορο, αφού είχε τρίψει όλη η πλάτη, αηδία είχε γίνει. Αλλά τόσο που τ’ αγόρασα και τόσο που το φόρεσα… χαλάλι του.







Sisley

Στο μαύρο biker jacket μου όμως, έχω μεγάλη αδυναμία. Το χω και τόσα χρόνια βλέπεις... έχουμε δεθεί. Και ναι, το έχω καταευχα-ριστηθεί. Φωνή να είχε, να στα έλεγε από μόνο του. Γιατί, εγώ τι να πρωτοθυμηθώ; Με boyfriend jeans, snickers, μακρύ κασκόλ και σκούφο; Με full skirt, γόβα και clutch; Ή με skinny παντελόνι, ankle booties και γούνινο γιλέκο από πάνω; Οι συνδυασμοί απεριόριστοι. Όρεξη να χεις να ντύνεσαι.




Και ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός, πού να κουβαλάς ολόκληρο παλτό; Είναι και αυτό.







Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.














Bershka €49,99









Bershka €59,99









Bershka €99,99









BSB €199,00


















H&M €39,95













Mango €39,99









Mango €109,99









Pull&Bear €25,99









Pull&Bear €55,99


















stradivarius €25,95









stradivarius €39,95









stradivarius €59,95









stradivarius €89,95









Toi&moi €39,50









Toi&moi €143,40









Zara €69,95









Zara €149,00





























































































































































































































































































Σχόλια

  1. Ααα ναι δε το συζητώ απαραιτητο και είναι μια αγορα που τα βγαζει τα λεφτα της.έχω αγοράσει ενα μαύρο τζάκετ δερματίνη απο stradivarius πριν 3-4 χρονια και τ φορεσα κ πρωι κ βραδυ σε καθε περισταση κ μιλαμεε φαινεται ολοκαινουργιο!Οπότε ναι συμφωνώ:Στο πετσί μας Μάντυ!
    www.getalocalife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου