Τι βρακί θα παραδώσεις μωρή;



Καλέ, είδες πού έχουν φτάσει τα βρακιά; Ένα δεκάευρω το στρινγκ. Θυμάσαι παλιά που μας χτύπαγε ο καταναλωτισμός στο δόξα πατρί και προσπαθώντας να ξεγελαστούμε και να μην ξεφύγουμε, άλλες παίρναμε ένα λιπ-γκλος, άλλες ένα βραχιόλι, ε, εγώ έπαιρνα ένα βρακί. Με τη νταντέλα του, τα φρου – φρου του… πολυτελείας.








H&M σουτιέν €9,95 σορτς €5,95


Τώρα φιλενάδα, το βρακί είναι επένδυση. Εγώ πια, στα «καλά» μου τα βρακιά  συμπεριφέρομαι όπως στα καλά μου ρούχα, δηλαδή τα φοράω πριν βγω, και για το σπίτι έχω πρόχειρα. Μη σου πω, κάθε outfit έχει και το βρακί του… Στις κρεμάστρες τα έχω, στις κρεμάστρες.













Yamamay σουτιέν €29,90 

σλιπ €10,90 (-50%)

Αλλά και τι να κάνεις που είναι και είδος πρώτης ανάγκης, δεν γίνεται να μην πάρεις κιόλας. Τι; Ξεβράκωτες θα βγαίνουμε έξω; Άντε ασούτεν, να το καταλάβω, αλλά χωρίς βρακί; Είναι και ανθυγιεινό. Πού είδα κάτι, ο θεός να το κάνει βρακι, αυτοκόλλητο λέει. Για να μη φαίνεται λέει. Ένα τρίγωνο ήταν. Μόνο. Αυτό. Και εντάξει, να κολλήσει και να μη ξεκολλάει με τίποτα από τη ζούγκλα του Αμαζονίου, σκέψου όμως το αντίθετο, να ξεκολλήσει εκεί που χορεύεις… και να φοράς και μίνι… Τράτζικ.







Intimissimi σουτιέν €25,90 

brazilian €15,90

Και δεν μας φτάνουν όλα τ’ άλλα, έχουμε και τον Άγιο Βαλεντίνο την άλλη εβδομάδα. Και να τα σεξουαλικά τα σετάκια, και να τα μπαλκονάτα τα σουτιέν, άνθρωπος είσαι, τι να κάνεις; Πώς να συμπεριφερθείς; Και σπίτι να κάτσεις, και γκόμενο να μην έχεις… παρασύρεσαι. Λες, που ξέρεις, μπορεί αύριο να γυρίσει ο τροχός, να μην έχω ένα εσώρουχο της προκοπής;










Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.






















H&M σουτιέν €19,95 







H&M σουτιέν €24,95 σορτς €9,95














Intimissimi €29,90







Linda







Linda









Oysho σλιπ €3,99








Oysho σλιπ €3,99








Oysho σλιπ €9,99








Oysho σουτιέν €14,99








Oysho σουτιέν €19,99








Tezenis








Tezenis








Tezenis







Victoria's Secret








Yamamay σουτιέν €25,90
σλιπ €10,90 
(-50%)































































































































































































Σχόλια

  1. πάντως εγώ πήρα ένα πολύ ωραίο σετ κατά τα άλλα, προχτές της med από τα τελευταία υποτίθεται κ δεν είμαι ικανοποιημένη καθόλου στην εφαρμογή του σουτιέν!!!λίγο δύσκολο να πετύχεις καλή εφαρμογή ,όλο κάτι θα σου φταίει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά στο σουτιέν, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η πωλήτρια. Να ξέρει, αλλά και να ασχοληθεί μαζί σου. Μια τέτοια τέλεια πωλήτρια είχε η venus victoria στο athens heart στην Πειραιώς.
      Το σλιπάκι της Med όμως.... τα σπάει ε;
      <3 <3

      Διαγραφή
  2. 10 ευρώ το σετ στο δικό μου αγαπημένο κατάστημα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Όχι μόνο κατά την περίοδο εκπτώσεων! Φιλενάδα, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου