–Prepster. –Γείτσες.



Ναι, ναι, καλά το κατάλαβες. Το prepster είναι το preppy style, με ολίγη από hipster. Δηλαδή, πώς θα έσκαγε η Charlotte York, απ΄ το sex and the city ντε, στο πανεπιστήμιο σήμερα; Τι; Λες να μην ήταν prepster η Charlotte; Αποκλείεται. Και preppy και hipster. Σίγουρα.





BSB €34,90


Θα φόραγε οπωσδήποτε καρό φούστα, εξού και ο έρωτάς της ο κεραυνοβόλος για τον Trey MacDougal τον Σκωτσέζο. Θα φόραγε πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω και κάλτσες μέχρι το γόνατο, τύπου «από πάνω σεμνή… από κάτω sexy». Τα παπούτσια της θα ήταν «ψαγμένα» πάνινα ή oxford shoes και φυσικά θα φορούσε γυαλιά μυωπίας με μαύρο κοκάλινο σκελετό, γιατί τι σόι prepster θα ήταν χωρίς αυτά;






Toi&moi πουκάμισο €41,90

Τώρα, περνάμε στο τι μπορείς να βάλεις εσύ για να πετύχεις το απόλυτο prepster look. Ένα καρό πουκάμισο, ή ένα πουκάμισο γενικώς,  με περίεργα σχέδια, λίγο ρετρό, σε συνδυασμό με boyfriend jeans και σακάκι μεσάτο, μπορούν να σε βάλουν στο νόημα εύκολα.










Fullah Sugah €29,90 

Οι old school μάλλινες ζακετούλες και οι satchel τσάντες στο φυσικό χρώμα του καφέ δέρματος είναι σημαντικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μιας prepster, καθώς επίσης και τα ριγέ πουλόβερ που από μέσα βγαίνουν οι γιακάδες του κουμπωμένου πάντα είπαμε πουκάμισου, αλλά και τα κασκόλ γιατί σου δίνουν έναν αέρα intellectuelle (διανοούμενης).





Zara μοντγκόμερι €99,99






Το όλο σύνολο ολοκληρώνεται με ένα baseball jacket, αυτό με τα λευκά μανίκια,  ή με το παλιό καλό κλασικό μάλλινο μοντγκόμερι, αυτό με τα ξύλινα μυτερά κουμπιά και την επένδυση από καρό, σέρνονται και γρύπες μην το ξεχνάμε.










Αν ήσουν άντρας, θα σου έλεγα ότι πρέπει επίσης να διαθέτεις το μούσι του παπά, παπιόν τζιτζιφιόγκου και «παλιομοδίτικα»  tattoo με τριαντάφυλλα, νεκροκεφαλές ή μαχαιρωμένες καρδούλες. Αλλά δεν είσαι… οπότε δεν στο λέω.






Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.













Bershka ζακέτα €22,99













Bershka ζακέτα €29,99










Bershka φούστα €17,99










BSB ζακέτα €24,40











H&M ζακέτα €9,95










H&M πουλόβερ 19,95










Mango φούστα 14,99










Pull&Bear μπουφάν €12,99










Pull&Bear πουλόβερ €15,99










Pull&Bear €3,99










stradivarius μπουφάν €12,99










stradivarius φούστα €9,99










stradivarius €19,99















Zara μπλούζα €15,99












Zara μπλούζα €35,95












Zara πουκάμισο €35,95









































































































































































































































































Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου